Skip to main content

SM-kilpailuiden taloudellinen tuki

Seura tukee Suomen mestaruuskilpailuihin osallistuvia urheilijoita ja valmentajia SM-kilpailuiden osallistumiskustannuksissa.

Yleisen sarjan SM-kilpailut

Yleisen sarjan SM-kilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut, matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€. Toimitaan seuran matkustussäännön mukaisesti.

Poikkeukset:

Majoituksissa tuki rajoittuu lähtökohtaisesti kisasuoritusta edeltävään yöhön.

Yleisurheilu: SM-halli- ja talvimestaruuskilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€

 

Nuorten sarjan SM-kilpailut      

Nuorten sarjojen SM-kilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€. Matkoista ja majoituksesta tuetaan 50%. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€. Toimitaan seuran matkustussäännön mukaisesti.

Poikkeukset:

Majoituksissa tuki rajoittuu lähtökohtaisesti kisasuoritusta edeltävään yöhön.

Yleisurheilu: SM-halli- ja talvimestaruuskilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 10€.

Arvokilpailuiden taloudellinen tuki

Seura tukee arvokilpailuihin (Olympia, MM, EM) valittuja urheilijoita ja valmentajia mahdollisten omavastuuosuuksien kuluissa. Omavastuuosuuksista maksetaan vähintään puolet.

Muut edustuskilpailut

Muita kuluja esim PM-, PEM- ja Ruotsi-ottelut korvataan harkinnanvaraisesti. Maailmancup yms kilpailut ovat omakustanteisia.