Skip to main content

TEAM EILA MAUNU

Valmennusosaaminen on keskeinen tekijä sekä seurojen että urheilijoiden menestyksessä. Vahvuuteni ovat pitkä kokemus urheiluvalmennuksesta, uusin valmennus tietoisuus sekä tiedon keruu ja määrätietoinen kokonaisvaltainen suhtautuminen elämään sekä harjoitteluun tuo mahdollisuuden myös huipputuloksiin.

Erityisosaaminen: Hypyt (kolmiloikka, korkeus, pituus), ottelut, Pika- ja aitajuoksut, fysiikkavalmennus, ravitsemus ja lepo.
Yksilövalmennukseen otan 14 vuotta täyttäneitä urheilijoita eri sukupuolia ja valitsen heidät henkilökohtaisen (mahdollisesti myös perhe mukana) haastattelun perusteella.

Näin kiteytän oman valmennukseni: Kokonaisvaltainen urheilijalähtöinen valmentaminen, jossa on totuuden mukainen lähestymistapa. Valmennuksessa huomioin perheen ja tiimiimme kuuluu myös muita valmentajia sekä asiantuntijoita eri ammattiryhmistä. Valmentajana haluan tukea urheilijaa parhaalla mahdollisella tavalla niin urheilussa kuin urheilun ulkopuolellakin. Luottamus on valmennussuhteen avain kysymyksiä, jossa urheilija kasvaa vähitellen vastuuseen omasta elämästään ja urheilustaan.

Eila Maunu ammattivalmentaja (VAT)

Puhelin; 040-0805572

Sähköposti; eila.maunu@nutri-flow.fi