Skip to main content

YLEISURHEILUN LAJIRYHMÄT

Yleisurheilu on juoksu- ja kävelylajeja, heitto- ja hyppylajeja sekä moniotteluita. Yleisurheilun lajiryhmissä pääsee keskittymään tietyn lajiryhmän vaatimiin ominaisuusharjoituksiin ja tekniikoihin.

Lajiryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajitaitoharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Lajiryhmiin ovat tervetulleita 7-17 -vuotiaat, jotka jaetaan iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin.

 

 

PIKA- JA AITAJUOKSURYHMÄT

Pika- ja aitajuoksuharjoituksissa kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja taitavuutta erilaisten juoksutekniikkaharjoitteiden kautta, vaihdikkaita hippaleikkejä unohtamatta.

HYPPYRYHMÄT

Hyppyryhmässä opitaan hyppäämisen perusteet ja opetellaan lajitekniikoita: pituus, korkeus ja kolmiloikka. Hyppyharjoittelussa kehittyy kehonhallinta, iskutuksen sieto, kimmoisuus sekä rytmikyky. Opi ponnistamaan eri tavoin!

SEIVÄSRYHMÄ

 

HEITTORYHMÄT

Yleisurheilun heittolajeista innostuneille. Treeneissä tutustutaan heittoharjoitteluun motivoivalla ja positiivisella tavalla. Hyviä harjoituksia keihään-, kiekon- ja moukarinheittoon sekä kuulantyöntöön, lajitekniikan opetusta ja monipuolista heittoharjoittelua tukevaa lihaskuntoharjoittelua.

KESTÄVYYSJUOKSURYHMÄ

Kestävyysjuoksuryhmä on tarkoitettu juoksusta innostuneille, jotka haluavat aloittaa kestävyysjuoksuun painottuvan yleisurheiluharjoittelun. Kestävyysjuoksuryhmässä harjoitellaan juoksutekniikkaa ja kehitetään juoksun vaativia ominaisuuksia.

KILPAKÄVELY

Kilpakävelyharjoituksissa treenataan kilpakävelytekniikkaa ja kilpakävelyn vaatimia ominaisuuksia.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN

Yleisurheilu

Painonnosto

Voimistelu

Cheerleading