Skip to main content

Lajina Sponsorointi

Sponsorointi on lajina haastava, mutta parhaimmillaan se palkitsee, jättää unohtumattomia muistoja ja liikuttaa suuria tunteita. Onpa sen tunnistettu aiheuttavan myös bisneshyötyjä, positiivisia mielikuvia ja hyvää mieltä. Jokaista sijoittamaasi 1 000 euroa kohden saat viisi vapaalippua kisoihimme. Sponsorina saatte kutsun vuosijuhlaamme ja muihin sponsoritapahtumiin. Tapahtumissamme tapaat mielenkiintoisia ihmisiä ja yrityksiä. Kotisivuillamme vilahtelee sponsoreiden logoja. Esittelemme sponsoreitamme niin kotisivuillamme kuin some-kanavissamme ja ohjaamme kävijöitä sponsoreittemme sivulle. Osa sponsoreista saa parempia paikkoja ja enemmän ääntään kuuluviin. Mitä enemmän olet valmis panostamaan sponsoridiiliin, sitä paremmille paikoille yrityksesi pääsee.

Sponsoridiilit

TAHTO

Tahto-sponsorina olet tämän lajin menestyksekkäin toteuttaja. Tiedät, että määrätietoisella ja runsaalla logonäkyvyydellä tavoitetaan oikeat silmäparit.

Ja seuran tapahtumissa vaihdetaan tärkeimmät yhteystiedot, ja katsomon penkillä tärkeimmät bisneskuulumiset. Olet ehtinyt valita parhaat paikat yrityksesi logolle urheilupaikoilta ja kisa-asuista kun muut vielä miettivät sopivaa sponsoridiiliä.

Yrityksenne henkilökunnalle järjestetään vuosittain oma kisatapahtuma, jonka innostavaa henkeä muistellaan seuraaviin kisoihin saakka. Voimme valmentaa yrityksesi henkilökuntaa urheilullisiin elämäntapoihin, jotta henkilökuntasi voi niin fyysisesti kuin henkisestikin hyvin.

Tahto-sponsoriksi pääsee 8 000 € sijoituksella, eikä ylärajaa ole. Koska tiedämme, että Tahto-sponsorit rakastavat erilaisia urheilutapahtumia, tarjoamme tapahtumakumppanuuden -40%.

PONNISTUS

Ponnistus-sponsorina olet jo menettänyt sydämesi sponsoroinnin jalolle lajille.

Eipä se ole ihmekään; mitä enemmän yrityksesi saa näkyvyyttä toiminnassamme, sitä enemmän bisneksesi hyötyy.

Ponnistus-sponsoreitamme tuomme esille somekanavissamme; julkaisuissa, jotka tavoittavat laajan joukon lajeistamme ja toiminnastamme kiinnostuneita. Ponnistus-sponsorina voitte saada yrityksen logon virallisiin seura-asuihin. Ja mahdollisuuden ostaa yrityksellesi räätälöityjä tapahtumia kuten yritysolympialaisia tai lasten tapahtumia.

Ponnistus-sponsoridiilien hinnat alkaen 4 000€. Ja tapahtumakumppanuudesta -30% alennus.

VAUHTI

Vauhti-sponsorina yrityksesi saa tietysti logon verkkosivuillemme sekä lyhyen yritysesittelyn Sponsoridiilit-sivullemme. Yrityksesi saa näkyvyyttä myös some-kanavissamme ja uutiskirjeissämme.

Ja diiliin voidaan liittää urheilupaikkamainos tai verkkarimainos.

Tapahtumakumppanuudesta saat -20% edun. Vauhti-diilien hinnat alkaen 1 600 €.

Vai kaipaatko kovempaa treeniä?

KUNTO

Kunto-sponsorina voit aloittaa sponsoritaipaleesi edullisesti, alkaen 300 € vuodessa.

Se ei vaadi sinulta kovaa kuntoa, sen kustannukset ovat maltilliset eikä se vie liikaa aikaasi. Helpoimmalla pääset, kun klikkailet verkkokauppaamme ja valitset, mille sivulle haluat logosi näkyviin.

Haluatko myös näkyvyyttä urheilupaikoillamme? Tai tapahtumakumppaniksi – Kunto-sponsorina saat –10% edun tapahtumakumppanuuden hinnasta.

Tämän lajin vaarana on, että innostut panostamaan enemmän sponsorointiin ja haluat seuraaville kausille jo vähän enemmän haastetta.

Kumppanipalvelut

Kaikilla sponsoreillamme on mahdollisuus ostaa kumppanipalveluitamme: valmennusta ja erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Järjestämme yritystapahtumia, lajitutustumisia, luentoja, urheilijatapaamisia sekä treeniryhmiä. Ota rohkeasti yhteyttä – suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva tapahtuma!

Mikä olisi sinun yrityksellesi sopiva tapa olla mukana urheilun
hurmoksessa?

Vaihtoehtoja on, neuvotellen löytyy se paras tapa.
Odotamme soittoasi, tuleva kumppanimme!

Ota yhteyttä

Hanna Uusitalo

Toiminnanjohtaja

p. +358 (0)40 7285494

hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi