Skip to main content

CHEERLEADING

Korkeita nostoja ja heittoja. Päänpyörälle pistäviä voltteja ja kierteitä yläilmoissa ja maanpäällä – Tätä on Cheerleading!

CHEERLEADING OULUN PYRINNÖSSÄ

Cheerleading astuu uutena lajina Oulun Pyrinnön lajikirjoon keväällä 2022. Lajin suosio Suomessa on kasvussa ja menestystä ja näyttöä kyseisestä lajista maailmaltakin on paljon. Lajia luotsaamassa ovat lajiliiton kanssa yhdessä Cheerleadingin huippuosaajat.

Oulun Pyrintö uskoo, että jokaiselle sopiva mukaansatempaava joukkuelaji tulee täydentämään olemassa olevaa lajikirjoa erinomaisesti. Cheerleading on vielä toistaiseksi naisvaltainen laji Suomessa, vaikka kilpailusääntöjen puitteissa mukaan harrastajia voidaan ottaa mukaan sukupuolesta riippumatta. Oulun Pyrintö lähtee toiminnassaan kehittämään nimenomaan sekajoukkuetoimintaa. Tämä tukee myös seuran yhdenvertaisuus ja tasa-arvotavoitteita.  

Harrastetoiminnan Cheersport ryhmät ovat startti harrastukseen ja ensimmäiset kilpajoukkueet on tavoitteena perustaa syksyllä 2022. Cheerleading sopii monelle, sillä tasoja eri joukkueissa on monia ja rooleja joukkueessa on useita.    

Valmiuksia cheerleadingin harrastamiseen alle kouluikäisille tarjoamme seuramme muissa lajeissa. 2-4 -vuotiaille nallepainia ja perheakroa sekä 5-6 -vuotiaille voimistelua, nassikkapainia ja yleisurheilua. Näistä kaikista saa erinomaisen pohjan cheerleading harraste- tai kilpaurheilijan polulle.

INNOSTU CHEERISTÄ -kokeilukerrat 

Järjestämme uusille harrastajille maksuttomia 1h kokeilutreenejä. 

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

CHEERSPORT HARRASTEJOUKKUEET

Harrastetoiminnan Cheersport harrastejoukkueet ovat startti harrastukseen. Kesäkursseilla voi harjoitella 1-2 kertaa viikossa. Tarkemmat lisätiedot löydät myClub kurssi-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuessasi uutena harrastajana mukaan Oulun Pyrinnön toimintaan liityt myös seuran jäseneksi. Jäsenmaksu on 25€ vuodessa.

 

OPEN GYM – VAPAAHARJOITTELU

Oletko jo lajin harrastaja ja osaat lajin perusteet? Haluaisitko ylläpitää taitoja ja harjoitella lisää/ oppia uutta kesän aikana? Oulun Pyrintö cheerleading järjestää kesän ajan cheerleading vapaaharjoitteluvuoroja jo kaikille lajia harrastaville yli 12-vuotiaille. Vapaaharjoittelu vuoroilla on aina valmentaja paikalla valvomassa (ja tarvittaessa ohjaamassa) harjoittelua. Vapaaharjoittelu vuoroille voi myös ostaa yksityisvalmennusta stunttien ja akron ohjaukseen niin yksilönä kuin ryhmässä.

Kesän Open Gym ajat ja lisätiedot löydät kurssin tapahtumista. Ensimmäinen tutustumiskerta maksuton, ilmoittaudu cheerleading@oulunpyrinto.fi

Kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus

Oulun Pyrinnön cheer urheilijan polkua voi tulevaisuudessa tähdätä aina kansainväliselle huipulle.

Yhteystiedot

cheerleading@oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN