Skip to main content

CHEERLEADING

Korkeita nostoja ja heittoja, päänpyörälle pistäviä voltteja ja kierteitä yläilmoissa sekä maanpäällä – tätä on Cheerleading!

CHEERLEADING OULUN PYRINNÖSSÄ

Cheerleading on vauhdikas joukkuelaji, joka koostuu nostoista, heitoista sekä ilma- ja maa-akrobatiasta. Tarjoamme harraste- sekä kilpa-harrastejoukkueita lapsille, nuorille ja aikuisille.

Cheerleading sopii kaikille sukupuolesta ja iästä riippumatta! Oulun Pyrintö edistää sekajoukkuetoimintaa, joka tukee seuran yhdenvertaisuus ja tasa-arvotavoitteita.

Starttina cheerleadingin harrastamiseen toimivat harrasteryhmät, joista pääsee halutessaan siirtymään kilpaharrastejoukkueeseen. Cheerleading sopii kaikille, sillä joukkueita on eri tasoisia ja rooleja joukkueessa on useita.    

Harrastusmahdollisuuksia tarjoamme myös alle kouluikäisille 4-6-vuotiaiden Pollux-ryhmässä. Valmiuksia lajin harrastamiseen vielä pienemmille tarjoamme seuramme muissa lajeissa; 2-4-vuotiaille nallepainia sekä perheakroa. Näistä saa erinomaisen pohjan cheerleadingin harraste- tai kilpaurheilijan polulle.

Oulun Pyrintö on Cheerleadingin tähtiseura osa-alueilla lapset ja nuoret sekä aikuiset.

INNOSTU CHEERISTÄ -kokeilukerrat

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja.  

TULE MUKAAN

Tarkemmat lisätiedot löydät myClub kurssi-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuessasi uutena harrastajana mukaan Oulun Pyrinnön toimintaan liityt myös seuran jäseneksi. Jäsenmaksu on 25€ vuodessa.

Harrasteryhmät

Cheerleading harrasteryhmät alle kouluikäisille, lapsille, nuorille ja aikuisille

Kilpa-harrastejoukkueet

Cheerleading kilpa-harrastejoukkueet lapsille, nuorille ja aikuisille

OHEISHARJOITTELU

Voimistelun lisäharjoitus -kurssilla harjoitellaan lajiin kuuluvaa maa-akrobatiaa voimisteluvalmentajan johdolla. Voimistelun lisäharjoitus on vapaaehtoinen, mutta suositeltava. Kurssi on suunnattu mini- ja youth ikäisille cheerleadingin kilpa-harrastajille.

Kuvassa tällä hetkellä seuran tarjonnassa olevat joukkueet on kirjattu valkoisella. Sinisellä olevat joukkueet ovat tulevaisuuden tähtäimessä.

Yksityisvalmennus

Meiltä saat yksityisvalmennusta stunttien ja akron ohjaukseen, niin yksilönä, kuin ryhmässä. Yrityksille myymme cheerleading kokeilutunteja. Urheiluseurojen ryhmille ja joukkueille cheerleading on mainio oheisharjoittelumuoto. Tarjouspyynnöt osoitteeseen cheerleading(at)oulunpyrinto.fi

Kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus

Oulun Pyrinnön cheerurheilijan polulla voi tulevaisuudessa tähdätä aina kansainväliselle huipulle asti.

Cheerleading vuosikello

Vuosikellosta näet Oulun Pyrintö Cheerleading toiminnan tärkeitä tapahtumia ja sisältöä

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

cheerleading(at)oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN