Skip to main content

CHEERLEADING

Korkeita nostoja ja heittoja. Päänpyörälle pistäviä voltteja ja kierteitä yläilmoissa ja maanpäällä – Tätä on Cheerleading!

CHEERLEADING OULUN PYRINNÖSSÄ

Lajin suosio Suomessa on kasvussa ja menestystä ja näyttöä kyseisestä lajista maailmaltakin on paljon. Lajia luotsaamassa ovat lajiliiton kanssa yhdessä Cheerleadingin huippuosaajat.

Oulun Pyrintö uskoo, että jokaiselle sopiva mukaansatempaava joukkuelaji tulee täydentämään olemassa olevaa lajikirjoa erinomaisesti. Cheerleading on vielä toistaiseksi naisvaltainen laji Suomessa, vaikka kilpailusääntöjen puitteissa mukaan harrastajia voidaan ottaa mukaan sukupuolesta riippumatta. Oulun Pyrintö lähtee toiminnassaan kehittämään nimenomaan sekajoukkuetoimintaa. Tämä tukee myös seuran yhdenvertaisuus ja tasa-arvotavoitteita.  

Harrasteryhmät toimivat starttina harrastukseen, josta pääsee halutessaan siirtymään kilpaharrasteryhmään. Cheerleading sopii monelle, sillä tasoja eri joukkueissa on monia ja rooleja joukkueessa on useita.    

Valmiuksia cheerleadingin harrastamiseen alle kouluikäisille tarjoamme seuramme muissa lajeissa. 2-4 -vuotiaille nallepainia ja perheakroa sekä 5-6 -vuotiaille voimistelua, nassikkapainia ja yleisurheilua. Näistä kaikista saa erinomaisen pohjan cheerleading harraste- tai kilpaurheilijan polulle.

INNOSTU CHEERISTÄ -kokeilukerrat

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja.  

TULE MUKAAN

Tarkemmat lisätiedot löydät myClub kurssi-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuessasi uutena harrastajana mukaan Oulun Pyrinnön toimintaan liityt myös seuran jäseneksi. Jäsenmaksu on 25€ vuodessa.

 

Yksityisvalmennus

Meiltä saat yksityisvalmennusta stunttien ja akron ohjaukseen niin yksilönä kuin ryhmässä. Yrityksille myymme cheerleading kokeilutunteja. Urheiluseurojen ryhmille ja joukkueille Cheerleading on mainio oheisharjoittelumuoto. Kysy tarjous cheerleading(at)oulunpyrinto.fi

Kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus

Oulun Pyrinnön cheer urheilijan polkua voi tulevaisuudessa tähdätä aina kansainväliselle huipulle.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

cheerleading(at)oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN