Skip to main content

Intohimomme on urheilu

120 vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Olemme väsymätön liikunnallisen elämäntavan puolestapuhuja. Perinteikkään seuramme juuret ulottuvat vuoteen 1904 ja olemme nähneet monenlaisia aikoja. Nyt elämme hyvinvoivassa, itsenäisessä Suomessa, jossa edelleen tarvitaan tekoja kansanterveyden ja tasa-arvon edistämiseksi. Pyrinnön juuret ovat syvällä kansakuntamme haaveissa, historiamme täynnä mittaamattomia harjoitustunteja ja lukemattomia menestyksiä, ja tulevaisuutemme unelmaa. Ei unelmahöttöä, vaan määrätietoista työtä menestyksen eteen.

Meillä kaikki ovat yhtä arvokkaita. Sinivalkoinen Pyrintö ylläpitää tästäkin eteenpäin urheilun harrastusta ikään, sukupuoleen tai muihin erilaistaviin tekijöihin katsomatta. Erilaisuudesta huolimatta ollaan me. Ajassa eläen, eteenpäin katsoen, avarakatseisesti. Sinut on tehty liikkumaan – me liikutamme.

Tule mukaan!

Perustiedot

Oulun Pyrintö ry

Y-tunnus: 0187732-2

Yhteystiedot tästä

Laskutusosoite tästä

Perustamisvuosi: 1904

Lajit: cheerleading, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelu, paini, painonnosto, teamgym, toiminnallinen urheilu, yleisurheilu

Ydintoiminta: valmennus ja ohjaus, kilpailut ja tapahtumat, urheilu- ja liikuntapalvelut

 

Toimintakäsikirja

Toimintakäsikirja on julkinen dokumentti siitä, miten seurassa toimitaan. Toimintakäsikirja ei ole koskaan täysin valmis vaan se kehittyy seuran toiminnan ja toimintaympäristön mukana.

Seuran säännöt

Seuran säännöt

Seuran 27.1.2022 rekisteröidyt säännöt

TUTUSTU LAJEIHIMME