Skip to main content

PAINI

Paini on yksi vanhimmista urheilumuodoista. Monipuolisen lajin taustalla on sekä voimaa, nopeutta, kestävyyttä että notkeutta.

PAINI OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnön painijan polkua voi tähdätä aina kansainväliselle huipulle. Harrastepainia järjestetään lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyneille. Kilpapainijan polku etenee jatkossa harrasteryhmistä kilparyhmiin ja sieltä yleensä 15-18 -vuotiaana henkilökohtaiseen valmennukseen. Paini sopii erinomaisesti myös oheisharjoitteluksi muille urheilulajeille. Tarjoamme oheisharjoittelutunteja sekä yksilöille että ryhmille.

Oulun Pyrintö tarjoaa mahdollisuuden painiharrastukseen eri tasoilla. Lapsille on tarjolla nassikkapaini ja painikoulu ja kilpailemisesta kiinnostuneille 15-18 -vuotiaille valmennusryhmä. Kuntopainijat harjoittelevat omatoimisella vuorolla.

MUKAAN TOIMINTAAN 

Syyskauden kursseille pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

 

INNOSTU PAINISTA -kokeilukerrat 

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja. 

Nallepaini 2-4 vuotiaille

Nallepaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto 2-4 -vuotiaille lapsille vanhempineen. Nallepaini on harrastus, johon lasta ei viedä, vaan jonne mennään yhdessä lapsen kanssa.

Nassikkapaini 5-7 vuotiaille

Nassikkapaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto 5-7 -vuotiaille lapsille. Tässä ikävaiheessa on tärkeää aktiivisuus, innokkuus ja motoriset perustaidot. Lapsi on liikkuva ja nauttii vääntämisestä. Perustaitojen opettelu korostuu.

Painikoulu 7-12 -vuotiaille

Painikoulu on 7-12 -vuotiaille suunnattu liikuntamuoto, jossa lapset pääsevät tutustumaan painiin monipuolisena liikuntamuotona. Tärkeää tässä ikävaiheessa on liikuntataitojen monipuolinen opettelu, säännöllisyys ja innokkuus sekä lajin perustaidot.

Kuntopaini 13-17 vuotiaille & aikuisille

Harrastepaini on monipuolista harjoittelua painin perusteista nuorille ja aikuisille.

Kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus

Oulun Pyrinnön painijan polkua voi tähdätä aina kansainväliselle huipulle. Kilpapainijan polku etenee harrasteryhmistä kilparyhmiin noin 9-12 -vuotiaana.

Yhteystiedot

info@oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN