Skip to main content

PAINI

Paini on yksi vanhimmista urheilumuodoista. Monipuolisen lajin taustalla on sekä voimaa, nopeutta, kestävyyttä että notkeutta.

PAINI OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnön painijan polkua voi tähdätä aina kansainväliselle huipulle. Harrastepainia järjestetään lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyneille. Kilpapainijan polku etenee harrasteryhmistä kilpa-harrasteryhmiin 7-12 vuotiaina, kilparyhmiin 12-15 vuotiaina ja 15-18 -vuotiaina aina henkilökohtaiseen valmennukseen asti.

Paini sopii erinomaisesti myös oheisharjoitteluksi muille urheilulajeille. Tarjoamme oheisharjoittelutunteja sekä yksilöille että ryhmille. Kysy lisää info@oulunpyrinto.fi

Oulun Pyrintö tarjoaa mahdollisuuden painiharrastukseen eri tasoilla. Lapsille on tarjolla nassikkapaini ja painikoulu, tavoitteellisemmille kilpa-harrasteryhmä ja kilpailemisesta kiinnostuneille 15-18 -vuotiaille valmennusryhmä. Nuorille 13-17v. ja aikuisille painista kiinnostuneille on tarjolla alkeiskursseja.

INNOSTU PAINISTA -kokeilukerrat 

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja. 

Nallepaini 2-4 vuotiaille

Nallepaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto 2-4 -vuotiaille lapsille vanhempineen. Nallepaini on harrastus, johon lasta ei viedä, vaan jonne mennään yhdessä lapsen kanssa.

Nassikkapaini 5-7 vuotiaille

Nassikkapaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto 5-7 -vuotiaille lapsille. Tässä ikävaiheessa on tärkeää aktiivisuus, innokkuus ja motoriset perustaidot. Lapsi on liikkuva ja nauttii vääntämisestä. Perustaitojen opettelu korostuu.

Painikoulu 7-12 -vuotiaille

Painikoulu on 7-12 -vuotiaille suunnattu liikuntamuoto, jossa lapset pääsevät tutustumaan painiin monipuolisena liikuntamuotona. Tärkeää tässä ikävaiheessa on liikuntataitojen monipuolinen opettelu, säännöllisyys ja innokkuus sekä lajin perustaidot.

Alkeiskurssit 13-17 vuotiaille & aikuisille

Alkeiskurssit nuorille ja aikuisille ovat monipuolista harjoittelua painin perusteista kiinnostuneille.

Kilpa-harraste- ja huippu-urheiluvalmennus

Oulun Pyrinnön painijan polkua voi tähdätä aina kansainväliselle huipulle. Kilpapainijan polku etenee harrasteryhmistä kilpa-harrasteryhmiin noin 7-12 -vuotiaana ja tästä kilpavalmennusryhmään 12-15 vuotiaana.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

info(at)oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN