Skip to main content

 

Oulun Pyrinnön ja OP Oulun HIPPO-yleisurheilukoulut tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen lähelle kotia.

”Venytän, venytän, parhaani yritän! Heitän, hyppään, juoksen, tykkään!”, raikuu Hippo-yleisurheilukouluissa myös tulevana kesänä. Yhteistyössä OP Oulun kanssa 4-13 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa yleisurheilukouluissa liikutetaan peräti kymmenellä eri alueella: Ritaharju, Talvikangas, Lintulampi, Niemenranta, Kaakkuri, Laivakangas, Pateniemi, Hiukkavaara, Hintta ja Madekoski. Uutena toimintana saadaan käyntiin myös yleisurheilun perheliikunta, jossa lapsi liikkuu yhdessä aikuisen kanssa.

Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja. Kun liikutaan lähellä, niihin on helppo tulla. Harrastus lähellä ilahduttaa sekä vanhempia että lapsia ja mahdollistaa matalankynnyksen kokeilun, osallistumisen ja sitä kautta lajista innostumisen. Yleisurheilukoulussa kehittyvät fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös tunne- ja vuorovaikutustaidot. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai avustaja voi tulla mukaan apuohjaajana. Myös perheliikuntaryhmä on vaihtoehto erityisliikkujalle.

Yleisurheilukoulut kokoontuvat kerran viikossa kesä-elokuussa 9 kertaa.

OP Oulun omistaja-asiakkaan etuna Oulun Pyrinnön OP Oulu Hippo Yleisurheilukoulu 70€ (normaali 97€), etu 27€. Etu on voimassa 30.4.2022 mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin. Omistaja-hinta valitaan ilmoittautumisen maksun yhteydessä.

Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumiset Oulun Pyrinnön yleisurheilun sivuilta: www.oulunpyrinto.fi

Kaikki mukaan -harrastusrahastosta tukea harrastukseen

OP Oulu on tehnyt lahjoituksen Oulun Pyrinnön Kaikki Mukaan -harrastusrahastoon, josta voidaan myöntää harrastustukea Oulun Pyrinnön ryhmiin osallistuvien vähävaraisten tai muuten vaikeassa tilanteessa olevien lasten perheille. Urheiluyhteisö antaa turvaa ja siihen juurtuminen on parasta ennaltaehkäisevää toimintaa. Harrastustukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, tarkemmat ohjeet Oulun Pyrinnön kotisivuilta: