Skip to main content

SM-kilpailuiden taloudellinen tuki

Seura tukee Suomen mestaruuskilpailuihin osallistuvia urheilijoita ja valmentajia SM-kilpailuiden osallistumiskustannuksissa. SM-kilpailuihin ilmoittautuminen tehdään seuran kautta ja toimitaan seuran matkustussäännön mukaisesti.

Yleisen sarjan SM-kilpailut

Yleisen sarjan SM-kilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut, matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€.

Poikkeukset:

Majoituksissa tuki rajoittuu lähtökohtaisesti kisasuoritusta edeltävään yöhön.

Yleisurheilu: SM-halli- ja talvimestaruuskilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€

Nuorten sarjan SM-kilpailut      

Nuorten sarjojen SM-kilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€. Matkoista ja majoituksesta tuetaan 50%. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€. Toimitaan seuran matkustussäännön mukaisesti.

Poikkeukset:

Majoituksissa tuki rajoittuu lähtökohtaisesti kisasuoritusta edeltävään yöhön.

Yleisurheilu: SM-halli- ja talvimestaruuskilpailuiden kuluista tuetaan ilmoittautumismaksut ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€. Valmentajan kuluista tuetaan matkat, majoitus ja kisaruoka/ateriakorvaus 12€.

Ohjeet kulujen korvaamiseen

Matkalasku luodaan Netvisoriin, tätä varten urheilija/valmentaja/huoltaja tulee olla perustettuna Netvisoriin ja ”matkat” palvelu kytkettynä päälle.

Kulujen korvauksissa toimitaan seuran matkustussäännön mukaisesti.

Muut edustuskilpailut

Muita kuluja esim PM-, PEM- ja Ruotsi-ottelut korvataan harkinnanvaraisesti. Maailmancup yms kilpailut ovat omakustanteisia.