Skip to main content

PAINONNOSTO

Painonnosto on hyvä ja turvallinen vapaa-ajan harrastus lapsille, nuorille ja aikuisille, jonka vahvuuksina voidaan pitää parasta soveltuvuutta voima- ja tasapainoharjoitteluun ja oikean nostotekniikan oppimiseen.

PAINONNOSTO OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnön painnonnostajan polku antaa mahdollisuuden edetä aina kansainväliselle huipulle asti. Harrastajat tulevat mukaan lasten, nuorten tai aikuisten punttikouluun. Potentiaalisille nuorille kilpanostajille tarjotaan paikkaa henkilökohtaiseen valmennukseen. Punttikoulussa jokainen voi oppia lajia hyvinvoinnin tueksi. Painonnosto sopii erinomaisesti myös oheisharjoitteluksi muille urheilulajeille. Tarjoamme oheisharjoittelutunteja sekä yksilöille että ryhmille.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

LÖYDÄ HARRASTUS

Oulun Pyrintö tarjoaa mahdollisuuden painonnostoharrastukseen eri tasoilla. Lapsille, nuorille ja aikuisille on tarjolla punttikouluja ja painonnostossa voi myös kilpailla Pyrinnön edustajana sekä tulla mukaan kilpailujen järjestelytehtäviin

Punttikoulu 7-12 -vuotiaille

Punttikoulussa opitaan oikea nostotekniikka ja perusasiat harjoittelun suhteen.

Punttikoulu 13-17 -vuotiaille

Punttikoulussa opitaan oikea nostotekniikka ja perusasiat harjoittelun suhteen.

Punttikoulu aikuisille

Punttikoulussa opitaan oikea nostotekniikka ja perusasiat harjoittelun suhteen.

Omatoiminen harjoittelu

Seuralla on omatoimiseen harjoitteluun tarkoitettuja vuoroja painonnostajille, jotka haluavat tulla mukaan kilpailutoimintaan kilpailijaksi ja/tai vapaaehtoiseksi kilpailujen järjestelytehtäviin

Yksilövalmennus

Painonnoston henkilökohtaiseen valmennukseen otetaan nuoria potentiaalisia kilpailemaan tähtääviä nuoria punttikoulujen kautta.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN