Skip to main content

PAINONNOSTO

Painonnosto on hyvä ja turvallinen vapaa-ajan harrastus lapsille, nuorille ja aikuisille, jonka vahvuuksina voidaan pitää parasta soveltuvuutta voima- ja tasapainoharjoitteluun ja oikean nostotekniikan oppimiseen.

PAINONNOSTO OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnön painnonnostajan polku antaa mahdollisuuden edetä aina kansainväliselle huipulle asti. Harrastajat tulevat mukaan lasten, nuorten, aikuisten tai veteraanien punttikouluun. Punttikoulussa jokainen voi oppia lajia hyvinvoinnin tueksi. Harrastusta voi jatkaa uudelle punttikoulujaksolle tai siirtyä valmennusryhmiin ja sieltä myös kilpailemaan. Potentiaalisille nuorille kilpanostajille tarjotaan paikkaa henkilökohtaiseen valmennukseen.  Painonnosto sopii erinomaisesti myös oheisharjoitteluksi muille urheilulajeille. Tarjoamme oheisharjoittelutunteja sekä yksilöille että ryhmille.

Oulun Pyrintö tarjoaa mahdollisuuden painonnostoharrastukseen eri tasoilla. Lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyville on tarjolla punttikouluja ja painonnostossa voi myös kilpailla Pyrinnön edustajana sekä tulla mukaan kilpailujen järjestelytehtäviin.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

Punttikoulut

Punttikoulussa opitaan oikea nostotekniikka ja perusasiat harjoittelun suhteen.

Valmennusryhmät

Painonnoston valmennusryhmä on tarkoitettu punttikoulun käyneille ja/tai painonnostoa jo hieman harjoitelleille. Ryhmässä pääset jatkamaan ohjattua harjoittelua ja kehittämään punttikoulussa opittuja taitoja.

Omatoiminen harjoittelu

Seuralla on omatoimiseen harjoitteluun tarkoitettuja vuoroja painonnostajille, jotka haluavat tulla mukaan kilpailutoimintaan kilpailijaksi ja/tai vapaaehtoiseksi kilpailujen järjestelytehtäviin

Yksilövalmennus

Painonnoston henkilökohtaiseen valmennukseen otetaan nuoria potentiaalisia kilpailemaan tähtääviä nuoria punttikoulujen kautta.

Kilpailutoiminta

Järjestämme vuosittain painonnostokilpailuja eri kilpailutasoilla.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

info(at)oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN