Skip to main content

YLEISURHEILUN KILPA-HARRASTERYHMÄT

Kilpaharrasteryhmät

Yleisurheilu

7-9 -vuotiaat (2016-2014 synt) tiistai ja torstai klo 18-19:30

10-12 -vuotiaat (2014-2011 synt) tiistai ja torstai klo 18-19:30

13-17 -vuotiaat (2011-2007 synt) maanantai ja keskiviikko klo 17-18:30

 

Lajiryhmät

Heittoryhmä

Hyppyryhmä

Pika- ja aitajuoksuryhmä

Seiväshyppyryhmä

 

 

Tavoitteet

Kilpa-harrasteryhmien tavoitteena on innostaa ja kannustaa lapsia ja nuoria yleisurheiluun: juoksemaan, hyppäämään ja heittämään. Harjoituksissa kehitetään yleisurheilun vaativia omaisuuksia. Ominaisuus harjoitteluun kuuluu mm kimmoisuus, lihaskunto ja voima/voimahypyt. Yleisurheilun tärkein taito on juokseminen ja tätä harjoitellaan joka harjoituksessa koordinaatioiden ja juoksuharjoitusten kautta. Yleisurheilun kilpa-harrasteryhmän monipuolinen harjoittelu tukee erinomaisesti myös muiden urheilulajien harjoittelua. Kilpa-harrasteryhmässä opetellaan myös kilpailemaan.

Harjoitusmäärä 

Yleisurheiluryhmät harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Lajiryhmät kerran viikossa. Harjoituskausi on jaettu jaksoihin loka-joulukuu, tammi-huhtikuu ja touko-syyskuu. Lomaviikkoja jolloin harjoituksia ei järjestetä: syysloma, joululoma (2vko), hiihtoloma ja pyhäpäivät.

Kilpaileminen

Kilpa-harrasteryhmät kilpailevat pääasiassa Oulussa tai Oulun lähialueella. Halutessa on mahdollista osallistua myös seuran järjestämälle hiihtoloman kisamatkalle Tampere Junior Indoor Gamesiin ja kesän kohokohtaan Youth Athletic Gamesiin.

Seurakisat ja Tiistaikisat ovat Oulun Pyrinnön omia kisoja, joista on hyvä aloittaa matalalla kynnyksellä kisaaminen.

Lisenssi ja vakuutus

Urheilijan tulee hankkia lisenssi ja siihen kuuluva Sporttiturva tai huolehtia oma vakuutus, joka kattaa lajin harjoitus- ja kilpatoiminnan. Lisenssin voi hankkia kun uusi lisenssikausi alkaa lokakuussa 2022: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Kustannukset

Oulun Pyrinnön jäsenmaksu 25€/vuosi. Valmennusmaksu yleisurheiluryhmässä kaksi kertaa viikossa harjoittelevilla 65€/kk. Lajiryhmässä kerran viikossa harjoittelevat 49€/kk.  Kilpailumatkat ovat omakustanteisia. Seura-asut, tilausmahdollisuus neljä kertaa vuodessa avautuva noname clubshopin kautta.

Ilmoittautuminen, maksu ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on voimassa toistaiseksi ja kuukausimaksu laskutetaan aina kuukauden alussa. Lopettamisilmoitukset tulee tehdä edellisen kuukauden 25. päivään mennessä. Peruutukset kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä.

INNOSTU YLEISURHEILUSTA - kokeilukerrat 

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Yleisurheiluryhmäläiselle kustannukset lajiryhmä- ja oheisharjoittelusta

1 lisäharjoitus /vko 20€/kk

2 lisäharjoitusta /vko 40€/kk

3 lisäharjoitusta /vko 45€/kk

4 lisäharjoitusta /vko 60€/kk

Ilmoittautuminen lisäharjoituksiin on voimassa toistaiseksi ja laskutetaan kk-maksun yhteydessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mihin lisäharjoituksiin ilmoittaudut. Mahdolliset muutokset ennen kuun vaihdetta sami.petajajarvi@oulunpyrinto.fi

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

p. +358 (0)44 781 2809
yleisurheilu(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN