Skip to main content

YLEISURHEILUN KILPA-HARRASTERYHMÄT

Kilpaharrasteryhmät

Yleisurheilu

7-9 -vuotiaat tiistai ja torstai klo 18-19:30

10-12 -vuotiaat tiistai ja torstai klo 18-19:30

13-17 -vuotiaat maanantai ja keskiviikko klo 17-18:30

 

Lajiryhmät ja oheisharjoittelu

Heittoryhmä maanantai klo 17-18

Hyppyryhmä perjantai klo 17-18

Pika- ja aitajuoksuryhmä maanantai klo 17:30-18:30 tai klo 18:30-19:30

Seiväshyppyryhmä maanantai klo 18-19:30

Kestävyysryhmä keskiviikko klo 18-19

Yleisurheilijan punttikoulu lauantaisin klo 9-10

Yleisurheilijan telinevoimistelu lauantaisin klo 18-19

Tavoitteet

Kilpa-harrasteryhmien tavoitteena on innostaa ja kannustaa lapsia ja nuoria yleisurheiluun: juoksemaan, hyppäämään ja heittämään. Harjoituksissa kehitetään yleisurheilun vaativia omaisuuksia. Ominaisuus harjoitteluun kuuluu mm kimmoisuus, lihaskunto ja voima/voimahypyt. Yleisurheilun tärkein taito on juokseminen ja tätä harjoitellaan joka harjoituksessa koordinaatioiden ja juoksuharjoitusten kautta. Yleisurheilun kilpa-harrasteryhmän monipuolinen harjoittelu tukee erinomaisesti myös muiden urheilulajien harjoittelua. Kilpa-harrasteryhmässä opetellaan myös kilpailemaan.

Harjoitusmäärä 

Yleisurheiluryhmät harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Lajiryhmät kerran viikossa. Harjoituskausi on jaettu jaksoihin loka-joulukuu, tammi-huhtikuu ja touko-syyskuu. Lomaviikkoja jolloin harjoituksia ei järjestetä: syysloma, joululoma (2vko), hiihtoloma ja pyhäpäivät. Loma-aikoina järjestetään mahdollisesti leiripäiviä.

Kilpaileminen

Kilpa-harrasteryhmät kilpailevat pääasiassa Oulussa tai Oulun lähialueella. Halutessa on mahdollista osallistua myös seuran järjestämälle hiihtoloman kisamatkalle Tampere Junior Indoor Gamesiin ja kesän kohokohtaan Youth Athletic Gamesiin.

Seurakisat ja Tiistaikisat ovat Oulun Pyrinnön omia kisoja, joista on hyvä aloittaa matalalla kynnyksellä kisaaminen.

Lisenssi ja vakuutus

Urheilijan tulee hankkia lisenssi ja siihen kuuluva Sporttiturva tai huolehtia oma vakuutus, joka kattaa lajin harjoitus- ja kilpatoiminnan. Lisenssin voi hankkia kun uusi lisenssikausi alkaa lokakuussa 2023: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Kustannukset

Oulun Pyrinnön jäsenmaksu 25€/vuosi. Valmennusmaksu yleisurheiluryhmässä kaksi kertaa viikossa harjoittelevilla 65€/kk. Lajiryhmässä kerran viikossa harjoittelevat 49€/kk.  Kilpailumatkat ovat omakustanteisia. Seura-asut, tilausmahdollisuus neljä kertaa vuodessa avautuva noname clubshopin kautta.

Ilmoittautuminen, maksu ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on voimassa toistaiseksi ja kuukausimaksu laskutetaan aina kuukauden alussa. Lopettamisilmoitukset tulee tehdä edellisen kuukauden 25. päivään mennessä. Peruutukset kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Uudet harrastajat voivat ilmoittautua mukaan alla olevista tapahtumista

Yleisurheiluryhmäläiselle kustannukset lajiryhmä- ja oheisharjoittelusta

1 lisäharjoitus /vko 20€/kk

2 lisäharjoitusta /vko 40€/kk

3 lisäharjoitusta /vko 45€/kk

4 lisäharjoitusta /vko 60€/kk

Ilmoittautuminen lisäharjoituksiin on voimassa toistaiseksi ja laskutetaan kk-maksun yhteydessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mihin lisäharjoituksiin ilmoittaudut. Lopettamisilmoitukset tai vaihdokset lajiryhmäharjoituksiin tulee tehdä edellisen kuukauden 25. päivään mennessä. Peruutukset kirjallisesti osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

p. +358 (0)44 781 2800
info(at)oulunpyrinto.fi

INNOSTU YLEISURHEILUSTA - kokeilukerrat 

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN