Skip to main content

YLEISURHEILUN KILPA-HARRASTERYHMÄT

Harjoitusajat

7-9 -vuotiaat (2015-2013 synt) tiistai ja torstai klo 18-19:30

10-12 -vuotiaat (2012-2010 synt) tiistai ja torstai klo 18-19:30

13-17 -vuotiaat (2010-2006 synt) maanantai ja keskiviikko klo 17-18:30

Tavoitteet

Kilpa-harrasteryhmien tavoitteena on innostaa ja kannustaa lapsia ja nuoria yleisurheiluun: juoksemaan, hyppäämään ja heittämään. Harjoituksissa kehitetään yleisurheilun vaativia omaisuuksia. Ominaisuus harjoitteluun kuuluu mm kimmoisuus, lihaskunto ja voima/voimahypyt. Yleisurheilun tärkein taito on juokseminen ja tätä harjoitellaan joka harjoituksessa koordinaatioiden ja juoksuharjoitusten kautta. Yleisurheilun kilpa-harrasteryhmän monipuolinen harjoittelu tukee erinomaisesti myös muiden urheilulajien harjoittelua. Kilpa-harrasteryhmässä opetellaan myös kilpailemaan.

Harjoitusmäärä 

Ryhmät harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Harjoituskausi on jaettu jaksoihin loka-joulukuu, tammi-huhtikuu ja touko-syyskuu. Lomaviikkoja jolloin harjoituksia ei järjestetä: syysloma, joululoma (2vko), hiihtoloma ja pyhäpäivät.

Kilpaileminen

Kilpa-harrasteryhmät kilpailevat pääasiassa Oulussa tai Oulun lähialueella. Halutessa on mahdollista osallistua myös seuran järjestämälle hiihtoloman kisamatkalle Tampere Junior Indoor Gamesiin ja kesän kohokohtaan Youth Athletic Gamesiin Nurmijärvelle.

Seurakisat ja Tiistaikisat ovat Oulun Pyrinnön omia kisoja, joista on hyvä aloittaa matalalla kynnyksellä kisaaminen.

Lisenssi ja vakuutus

Urheilijan tulee hankkia lisenssi ja siihen kuuluva Sporttiturva tai huolehtia oma vakuutus, joka kattaa lajin harjoitus- ja kilpatoiminnan. Lisenssin voi hankkia kun uusi lisenssikausi alkaa lokakuussa 2022: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Kustannukset

Oulun Pyrinnön jäsenmaksu 25€/vuosi. Valmennusmaksu 7-9v ja 10-12v ryhmillä 65€/kk ja 13-17v ryhmällä 60€/kk + mahdolliset oheisharjoitukset. Kilpailumatkat ovat omakustanteisia. Seura-asut, tilausmahdollisuus neljä kertaa vuodessa avautuva noname clubshopin kautta.

Kilpailuiden järjestäminen

Kilpailuiden toimitsijatehtävät järjestetään vapaaehtoisvoimin ja oman seuran urheilijat osallistuvat omiin kilpailuihimme veloituksetta. Lisenssiurheilijat tai lisenssiurheilijoiden huoltajat mahdollistavat kilpailujen järjestämisen olemalla mukana kisatoimitsijatehtävissä vähintään viisi kilpailua vuodessa tai vaihtoehtoisesti maksavat 250€/vuosi toimitsijamaksun.

Ilmoittautuminen, maksu ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen ryhmään on voimassa toistaiseksi. Kuukausimaksut laskutetaan kuukauden alussa, joten lopetusilmoitukset tulee tehdä edellisen kuukauden loppuun mennessä.

Ensimmäinen kuukausi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu. Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa yhden kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtyä ilmoittautuminen myClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajalleen tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 20€ (kokeilukerta ja toimistokulut). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kuukauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli kurssi perutaan ennen ensimmäistä kertaa, hyvitämme kurssimaksunvähennettynä 10€ toimistokuluilla. Peruutukset kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä.

INNOSTU YLEISURHEILUSTA - kokeilukerrat 

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja.

ILMOITTAUDU MUKAAN

HALUATKO HARJOITELLA ENEMMÄN?

Kilpa-harrasteryhmäläisillä on mahdollisuus ilmoittautua myös lajiryhmä- ja oheisharjoitteluun.

Viikkokalenteri tammi-toukokuu 2023:

Maanantai klo 17-18 heittoryhmä

Maanantai klo 18:00-19:00 pika- ja aitajuoksuryhmä

Keskiviikko klo 18-19 kestävyysjuoksuryhmä

Keskiviikko klo 19-20 paini

Torstai klo 16-17 punttikoulu 13-17v

Perjantai klo 17-18 hyppyryhmä

Lauantai klo 9-10 punttikoulu 7-12v

Lauantai klo 10-11 punttikoulu 13-17v

Sunnuntai klo 14-15 telinevoimistelu

 

Kustannukset lajiryhmä- ja oheisharjoittelusta

1 lisäharjoitus /vko 20€/kk

2 lisäharjoitusta /vko 40€/kk

3 lisäharjoitusta /vko 45€/kk

4 lisäharjoitusta /vko 60€/kk

Ilmoittautuminen lisäharjoituksiin on voimassa toistaiseksi ja laskutetaan kk-maksun yhteydessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mihin lisäharjoituksiin ilmoittaudut. Mahdolliset muutokset ennen kuun vaihdetta sami.petajajarvi@oulunpyrinto.fi

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

p. +358 (0)44 781 2809
yleisurheilu(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN