Skip to main content

LÖYDÄ LAJISI – KOKEILE ILMAISEKSI

” Jos Oulun Pyrintö olisi persoona, hän olisi iätön ja kaiken ikäinen yhtä aikaa. Hän on se pieni, luonnostaan liikunnallinen lapsi. Hän, joka silmät ilosta vilkkuen keksii erilaisia tapoja liikkua ja kehittää taitojaan. Nopeutta, voimaa ja tasapainoa. Hän saa testata eri lajeja ja löytää oman polkunsa, jota kulkea rohkeasti ja ilolla. ”

Tarjoamme maksuttomia kokeilutreenejä, joista on mahdollista löytää oma polkunsa. Treeneihin voi tulla kokeilemaan Oulun Pyrinnön lajeja matalalla kynnyksellä: yleisurheilu, telinevoimistelu, teamgym, paini, painonnosto ja cheerleading.

Oulun Pyrinnön jäsenenä saat aina tiedon kokeilutreeneistä ensimmäisten joukossa myClubista. Mikäli et ole vielä jäsen, olet lämpimästi tervetullut kokeilutreeneihin ja tutustumaan toimintaamme.

TULE MUKAAN

Kokeilukerrat ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen myClub jäsenrekisterin kautta. Mikäli liityt Oulun Pyrinnön myClub jäsenrekisteriin uutena harrastajana, etkä halua jatkaa jäsenenä kokeilukerran jälkeen, ota yhteyttä info(at)oulunpyrinto.fi

YLEISURHEILUN PÄIVÄTREENIT KESÄLLÄ 2024

Yleisurheilu on ylivoimainen ykköslaji ja kehittävä kakkoslaji! Yhteistyössä Pohjolan Osuuspankin kanssa tarjoamme kesäloman yleisurheilun päivätreenit 8-13 vuotiaille vain jäsenmaksun (25€) ja lisenssin (29€) hinnalla.

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa ryhmää, ota yhteyttä info(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU LAJEIHIMME