Skip to main content

HARRASTEVOIMISTELU

Ryhdikäs, voimakas ja notkea – tätä kaikkea on Oulun Pyrinnön telinevoimistelija. Lasten ja nuorten voimisteluharrastus antaa hyvät eväät liikunnalliselle elämäntavalle kehittäen niin fyysisiä ominaisuuksia kuin motorisia perustaitoja.

HARRASTEVOIMISTELU OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnöstä löytyy erilaisia telinevoimisteluryhmiä, jotta jokainen voimistelusta innostunut pääsee mukaan lajin pariin! Telinevoimistelun huippuharrastajan polulla 2-3 vuotiaat jumppaavat yhdessä oman aikuisen kanssa nallepainissa, alle kouluikäiset harjoittelevat telinevoimistelun alkeita sekä perusliikuntataitoja kouluikäisten kanssa perehdytään telinevoimistelun lajitaitoihin. Telinevoimistelun voi aloittaa harrastuksena myös nuorena tai aikuisena.

Tavoitteellisemmasta harjoittelusta kiinnostuneet voimistelijat harjoittelevat taitoryhmissä kaksi kertaa viikossa. Lajissa edetessä voimistelija voi siirtyä harrastekilparyhmään ja aloittaa lajissa kilpailemisen. Viikoittaisten harjoitukset lisäksi Pyrinnön telinevoimistelijat voivat osallistua seuran järjestämille leireille, treenipäiviin sekä näyttötapahtumiin.

Telinevoimistelu 4-6 vuotiaille

”Kokeilee ja innostuu” – aktiivinen voimistelu–uran aloitus Alle kouluikäisten telinevoimisteluryhmissä harjoittelu on leikinomaista ja monipuolista liikunnan perusominaisuuksien ja lajin alkeistaitojen kehittämistä kannustavassa ympäristössä lapsen toiveita kuunnellen.

Telinevoimistelu 7-12 vuotiaille

”Oppii ja omaksuu” – voimistelun perusliikkeiden ja ominaisuuksien rakentaminen Kouluikäisten ryhmässä harjoittelu on monipuolista telinevoimistelun perusominaisuuksien ja lajitaitojen kehittämistä sekä harjoittelun opettelemista.

Telinevoimistelu-13-17 vuotiaille

Tuntien ohjenuorana on voimistelijoiden osallisuus, itseluottamuksen tukeminen ja ryhmään kuuluminen. Haluamme olla mukana rakentamassa positiivisia liikuntakokemuksia, jotka vahvistavat itsetuntoa, minäpystyvyyden tunnetta ja hyvää fiilistä.

Telinevoimistelu aikuiset

Telinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena! Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä.

Telinevoimistelu taitoryhmä

Taitoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja voimaa! Taito- ja merkkiryhmissä suoritetaan Voimisteluliiton taitomerkkejä sekä kehitetään lajitaitoja fyysisia ominaisuuksia unohtamatta!

Telinevoimistelu kilpaharrasteryhmä

Kiinnostaako kilpaileminen? Harrastekilparyhmässä valmistaudutaan kilpailuihin harjoittelemalla liikesarjat telineille, unohtamatta lajissa tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia. Mukaan ryhmään pääsee taitoryhmien kautta.

TeamGym

TeamGym-ryhmässä harjoitellaan yhdessä joukkueena ja kehitetään perusliikuntataitoja, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin TeamGymissä käytettävillä telineillä, joita ovat volttirata, trampetti ja permantomatto.

Harjoituspaikat

Telinevoimistelijat harjoittelevat

  • Ouluhallissa
  • Kaakkurin koululla
  • Toppilan liikuntatalolla
  • Metsokankaan koululla
  • Ritaharjun monitoimitalolla
  • Linnanmaan liikuntahallilla (01/2025 alkaen)

Ilmoittaudu mukaan!

Lasten voimistelun linjaus

Lasten voimistelun linjaus ohjaa voimistelutoimintaa kohti lapsilähtöisempää valmennuskulttuuria. Päämääränä on vahvistaa lapsen oikeuksien toteutumista voimistelussa ja samalla tehdä lasten voimistelusta laadukkaampaa ja lasten kokonaishyvinvointia tukevampaa.

Kurssipaikan varmistaminen ja peruutusehdot

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu.Voimistelija voi käydä kokeilemassa kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen MyClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 20€ (kokeilukerta ja toimistokulut). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu lääkärintodistusta vastaan.

Peruutukset tehdään kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen voimistelu(at)oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

info(at)oulunpyrinto.fi
p. 044 781 2800

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN