Skip to main content

HARRASTEVOIMISTELU

Ryhdikäs, voimakas ja notkea – tätä kaikkea on Oulun Pyrinnön telinevoimistelija. Lasten ja nuorten voimisteluharrastus antaa hyvät eväät liikunnalliselle elämäntavalle kehittäen niin fyysisiä ominaisuuksia kuin motorisia perustaitoja.

HARRASTEVOIMISTELU OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnöstä löytyy erilaisia telinevoimisteluryhmiä, jotta jokainen voimistelusta innostunut pääsee mukaan lajin pariin! Telinevoimistelun huippuharrastajan polulla 2-3 vuotiaat jumppaavat yhdessä oman aikuisen kanssa, alle kouluikäiset harjoittelevat telinevoimistelun alkeita sekä perusliikuntataitoja kouluikäisten kanssa perehdytään telinevoimistelun lajitaitoihin. Telinevoimistelun voi aloittaa harrastuksena myös nuorena tai aikuisena.

Tavoitteellisemmasta harjoittelusta kiinnostuneet voimistelijat harjoittelevat taitoryhmissä kaksi kertaa viikossa. Viikoittaisten harjoitukset lisäksi Pyrinnön telinevoimistelijat voivat osallistua seuran järjestämille leireille, treenipäiviin sekä näyttötapahtumiin.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

LÖYDÄ HARRASTUS

Telinevoimistelu taitoryhmä

Taitoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja voimaa! Taito- ja merkkiryhmissä suoritetaan Voimisteluliiton taitomerkkejä sekä kehitetään lajitaitoja fyysisia ominaisuuksia unohtamatta!

Telinevoimistelu 4-6 vuotiaille

”Kokeilee ja innostuu” – aktiivinen voimistelu–uran aloitus Alle kouluikäisten telinevoimisteluryhmissä harjoittelu on leikinomaista ja monipuolista liikunnan perusominaisuuksien ja lajin alkeistaitojen kehittämistä kannustavassa ympäristössä lapsen toiveita kuunnellen.

Telinevoimistelu 7-12 vuotiaille

”Oppii ja omaksuu” – voimistelun perusliikkeiden ja ominaisuuksien rakentaminen Kouluikäisten ryhmässä harjoittelu on monipuolista telinevoimistelun perusominaisuuksien ja lajitaitojen kehittämistä sekä harjoittelun opettelemista.

Telinevoimistelu-13-17vuotiaille

Tuntien ohjenuorana on voimistelijoiden osallisuus, itseluottamuksen tukeminen ja ryhmään kuuluminen. Haluamme olla mukana rakentamassa positiivisia liikuntakokemuksia, jotka vahvistavat itsetuntoa, minäpystyvyyden tunnetta ja hyvää fiilistä.

Telinevoimistelu aikuiset

Telinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena! Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä.

Harjoituspaikat

Telinevoimistelijat harjoittelevat

  • Ouluhallissa
  • Kaakkurin koululla
  • Toppilan liikuntatalolla
  • Metsokankaan koululla

Varmista ja tarkista harjoittelupaikkasi.

Telinevoimisteluryhmien hinnat kausi 2021-22

PERHEAKRO 129€/syyskausi

TELINEVOIMISTELURYHMÄT 159€/syyskausi

TAITORYHMÄT 2x1h 240€/syyskausi

TAITORYHMÄT 2×1,5h 240€/syyskausi

AIKUISTEN TELINEVOIMISTELU 219€/syyskausi

Osallistuminen voimistelun harrastetoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu 2022 lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Jäsenmaksu on 25€/vuosi.

Kurssipaikan varmistaminen ja peruutusehdot

Syksyn kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu.
Voimistelija voi käydä kokeilemassa kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen MyClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 15€ (kokeilukerta ja toimistokulut). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu lääkärintodistusta vastaan.

Peruutukset tehdään kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen voimistelu(at)oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN