Skip to main content

Tarjonnassamme nyt myös Ponnari-monilajiryhmät!

Oulun Pyrinnön tarjonnassa uutena kurssina on ponnari-monilajiryhmät. Ponnarin perheryhmissä 1-3 vuotias lapsi pääsee oman vanhemman kanssa tutustumaan kaikkiin Pyrinnön viiteen lajiin. Myös painiin! Tunnit järjestetään koulujen liikuntasaleissa. Ryhmiä löytyy myös 4-6 vuotiaille, itsenäisesti liikkuville lapsille. Lisätietoa: https://oulunpyrinto.fi/ponnari/

NALLEPAINI 2-4 VUOTIAILLE

Paini on kokonaisvaltainen koko kehoa harjoittava liikuntamuoto. Paini antaa lapselle itsevarmuutta, rohkeutta ja kokemuksia voimankäytöstä. Painissa kaikki tekniikat on kehitetty siten, että vastustaja ei loukkaannu. Nallepaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto noin 2-4 -vuotiaille lapsille vanhempineen. Nallepaini on harrastus, johon lasta ei viedä, vaan jonne mennään yhdessä lapsen kanssa. Nallepainissa lapset ja vanhemmat touhuavat turvallisesti yhdessä niin ohjattujen tuntien yhteydessä kuin kotipiirissäkin. Nallepaini sopii myös erityistä tukea tarvitseville lapsille.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

TULE KOKEILEMAAN

Järjestämme maksuttomia kokeilukertoja. Ilmoittautuessasi myClub tapahtumaan liityt samalla seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 25€/vuosi. Mikäli haluat tulla kokeilemaan ilman jäsenyyttä, ilmoittaudu kokeilukerralle sähköpostilla info@oulunpyrinto.fi

TAVOITTEET

Nallepainille luonteenomainen, kehollinen tekeminen vahvistaa koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista. Se tarjoaa myös hauskan ja urheilullisen tavan vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja samalla kohdata ja voittaa hauskoja haasteita.

Kasvatuksellinen

Sosiaalinen toiminta ryhmässä, säännöt tutuksi, rohkeus ja sitkeys. Hauska ja urheilullinen tapa vahvistaa koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista.

Fyysiset ominaisuudet

Leikinomaisia nopeutta, ketteryyttä, voimaa ja tasapainoa kehittäviä harjoitteita.

Taito-ominaisuudet

Lajitaitojen perustan rakentaminen: painiasento, perustekniikan alkeet pystystä ja matosta. Yleistaidot: liikkumistavat, hyppääminen, perusvoimistelu. Temppu- ja ketteryysradat, ryömiminen, kiipeileminen, pyöriminen, tasapainoilu. Harjoittelun painotus 10% lajiharjoittelu / 90% yleistaitoharjoittelu.

Yleistaidot

Liikkumistavat, hyppääminen, perusvoimistelu. Temppu- ja ketteryysradat, ryömiminen, kiipeileminen, pyöriminen, tasapainoilu.
Harjoittelun painotus 10% lajiharjoittelu / 90% yleistaitoharjoittelu

Harjoitusmäärä

Seuravalmennus toteutuu nallepainiryhmässä 1krt/viikko, 45min. Muu ohjattu liikunta voi olla kaikki perusliikuntataitoja kehittävät lajit. Omatoimisen liikunan määrä tulisi olla merkittävä lapsuusvaiheessa. Kokonaisliikuntamäärä 20h liikuntaa ja leikkiä.

Kilpaileminen

Nallepainissa ei ole kilpailullisia tavoitteita. Kilpailemisesta innostuneille tarjotaan mahdollisuus salikisoihin osallistumiseen.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN