Skip to main content

SPONSOROINTI

Meille liikkuminen on kokonainen elämäntapa, joka tuo hyvinvointia ja terveyttä. Kaikista ei tule huippu-urheilijaa, mutta kaikilla on mahdollisuus kasvaa urheilulliseen elämäntapaan. Me liikutamme kaikilla tasoilla: niin urheilun harrastajia kuin urheilijoita. Lapsia, nuoria, aikuisia. Kentillä, kannustusjoukoissa ja katsomoissa. Sponsoroimalla voit auttaa kasvattamaan eri lajien tunnettuutta ja harrastajamääriä, ja olla osa urheilun suurta hurmosta.

Yrityksesi tuki on seurallemme erittäin tärkeää. Se mahdollistaa eri lajien laadukkaan valmennuksen ja toiminnan ilman harrastusmaksujen nostamista. Se auttaa varmistamaan vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuden aktiiviseen harrastamiseen. Vahvojen kumppaneittemme tuki mahdollistaa myös urheilun ammattina niin valmentajille kuin urheilijoille.

Nykypäivän urheilusponsorointia voi kutsua arvopohjaiseksi urheilumarkkinoinniksi. Me autamme yritystäsi tulemaan tunnetuksi hyvässä seurassa, yrityksesi auttaa meitä menestymään. Autamme myös kehittämään hyvinvointia yrityksessäsi, jotta menestyisitte paremmin. Hyvä diili molemmille, eikö totta? Haluamme kumppaneiksi toimijoita, jotka jakavat kanssamme samanlaiset arvot. Me arvostamme avoimuutta, tavoitteellisuutta ja yhteisöllisyyttä.

LOGOJA JA TUNTEITA

Oulun Pyrinnön sponsorointi ei ole pelkkä logo verkkarin hihassa. Haluamme, että sponsoroinnin kautta saatte kanssamme upeita kokemuksia ja aitoja hyötyjä. Yhteistyö kanssamme hyödyttää bisnestäsi – se auttaa vahvistamaan yrityksesi mainetta ja brändiä. Seuramme urheilijat ja valmentajat näkyvät niin Oulussa kuin kansallisilla että kansainvälisillä areenoilla. Logoasi kantavat iloiset ja energiset urheilijat tekevät yritystäsi tunnetuksi positiivisessa yhteydessä.

Urheiluseurojen sponsoreita arvostetaan, sillä urheilun tukemista pidetään vastuullisena ja yhteiskunnallisesti tärkeänä tehtävänä. Seurassamme pääset myös tutustumaan toisiin sponsoreihin ja solmimaan suhteita samanhenkisten toimijoiden keskuudessa.

Tule mukaan kokemaan isoja tunteita!

Sponsorointidiileihimme liittyy myös yrityksesi henkilöstön hyvinvointia tukevia palveluita, kuten valmennus- ja innostamispalveluita, tapahtumia sekä pääsylippuja kisoihimme.

Mikä olisi sinun yrityksellesi sopiva tapa olla mukana urheilun
hurmoksessa?

Vaihtoehtoja on, neuvotellen löytyy se paras tapa.
Odotamme soittoasi, tuleva kumppanimme!

Ota yhteyttä

Hanna Uusitalo

Toiminnanjohtaja

p. +358 (0)40 7285494

hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi