Skip to main content

HARRASTEPAINI

Paini on kokonaisvaltainen koko kehoa harjoittava liikuntamuoto. Painiminen on ihmiselle luontaista liikuntaa. Kukapa ei olisi joskus paininut sisaren tai kaverin kanssa? Lajille ominainen rehtiys tekee painista maailman turvallisimman kamppailulajin, jossa vastustajan vahingoittaminen on täysin kielletty. Yhteisöllisyys näyttelee painissa tärkeää roolia. Yksin on paha painia.

HARRASTEPAINI OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnön harrastepainijan polulle pääsevät mukaan tulevana syksynä kaikenikäiset. 2-4 -vuotiaat Nallepainivat yhdessä aikuisen kanssa, 5-7 -vuotiaat vääntävät Nassikkapainissa ja kouluikäiset painikoulussa. Uutena harrasteryhminä aloitamme ryhmät myös 13-17 -vuotiaille nuorille ja aikuisille. Veteraanipainijoille on varattu omatoiminen harjoitusvuoro. Myös harrastepainijan pääsevät halutessaan osallistumaan salikisoihin.

Kilpapainista ja tavoitteellisemmasta harjoittelusta kiinnostuneet painijat ohjataan lisäharjoituksiin tai valmennusryhmiin.

Nallepaini 2-4 vuotiaille

Nallepaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto 2-4 -vuotiaille lapsille vanhempineen. Nallepaini on harrastus, johon lasta ei viedä, vaan jonne mennään yhdessä lapsen kanssa.

Nassikkapaini 5-7 vuotiaille

Nassikkapaini on painin pohjalta kehitetty liikuntamuoto 5-7 -vuotiaille lapsille. Tässä ikävaiheessa on tärkeää aktiivisuus, innokkuus ja motoriset perustaidot. Lapsi on liikkuva ja nauttii vääntämisestä. Perustaitojen opettelu korostuu.

Painikoulu 7-12 -vuotiaille

Painikoulu on 7-12 -vuotiaille suunnattu liikuntamuoto, jossa lapset pääsevät tutustumaan painiin monipuolisena liikuntamuotona. Tärkeää tässä ikävaiheessa on liikuntataitojen monipuolinen opettelu, säännöllisyys ja innokkuus sekä lajin perustaidot.

Harrastepaini 13-17 vuotiaille

Harrastepaini 13-17 vuotiaille on monipuolista kuntoliikuntaa, jossa harjoitellaan painin perustekniikoita, nopeutta, ketteryyttä ja voimaa.

Harrastepaini aikuisille

Harrastepaini aikuisille on monipuolista kuntoliikuntaa, jossa harjoitellaan painin perustekniikoita, nopeutta, ketteryyttä ja voimaa.

Veteraanipaini

Veteraanipainijat harjoittelevat omatoimisella vuorolla.

Harrastepainin hinnat kausi 2021-22

NALLEPAINI 142€/syyskausi (15krt)

NASSIKKAPAINI 169€/syyskausi (18krt)

PAINIKOULU 169€/syyskausi (18krt)

HARRASTEPAINI 13-17V 142€/syyskausi (15krt)

HARRASTEPAINI, AIKUISET 199€/syyskausi (15krt)

VETERAANIPAINI, 86€ / elo-joulukuu

MyClub ilmoittautumistapahtumiin päivitetään mahdolliset vapaat paikat ja hinnat jäljellä olevien kertojen mukaan. Harrastetoimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden mikäli ryhmissä on paikkoja.

Osallistuminen harrastetoimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu 2021 lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Jäsenmaksu on 25€/vuosi.

 

Kurssipaikan varmistaminen ja peruutusehdot

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu.
Harrastaja voi käydä kokeilemassa kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen ja kurssimaksu maksaa MyClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 15€(kokeilukerta ja toimistokulut). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu lääkärintodistusta vastaan.

Peruutukset tehdään kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

Suosittelemme painiliiton lisenssin hankintaa myös harrastepainijoille

Lisenssit

Lisenssit ostetaan Suomisport.fi -palvelun kautta. Vakuutusyhtiönä on Pohjola Vakuutus.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN