Skip to main content

Talvikaudella 4-6 yleisurheilevat ponnari-monilajiryhmissä!

Talvikaudella yleisurheilusta kiinnostuneet pääsevät yleisurheilemaan Pyrinnön monilajiryhmissä. Ponnari-ryhmät järjestetään koulujen liikuntasaleissa. Jokainen tunti sisältää Oulun pyrinnön eri lajeja, yleisurheilusta aina painonnostoon asti. Lisätietoa: https://oulunpyrinto.fi/ponnari/

YLEISURHEILU 4-6 VUOTIAAT

Yleisurheilusta kiinnostuneille 4-6 vuotiaille Oulun Pyrinnöllä on tarjonnassaan alueellisesti järjestettäviä OP Oulu Hippo yleisurheiluryhmiä, sekä Raatin stadionilla järjestettäviä yleisurheiluryhmiä.

Yleisurheiluryhmissä kehitetään liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Harjoitukset toteutetaan leikin ja ilon kautta. Suunnitelluissa harjoituksissa tärkeää on myös lasten keskinäisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetteleminen.

Yleisurheiluryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun haluavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajiharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Jos perheestäsi löytyy nuorempia urheilijoiden alkuja tai muuten kiinnostusta oman vanhemman kanssa liikkumiseen, tutustuthan myös perheliikuntaan: https://oulunpyrinto.fi/lajit/yleisurheilu/harrasteyleisurheilu-loyda-harrastus/perheliikunta/

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

Alueelliset HIPPO yleisurheiluryhmät

Hippo yleisurheiluryhmät tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen yleisurheilun lähelle kotia. Yhteistyössä OP Oulun kanssa 4-13 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo yleisurheiluryhmissä liikutetaan peräti kymmenellä eri alueella. Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja.