Skip to main content

YLEISURHEILU 4-6 VUOTIAAT

Yleisurheilusta kiinnostuneille 4-6 vuotiaille Oulun Pyrinnöllä on tarjonnassaan alueellisesti järjestettäviä OP Oulu Hippo yleisurheiluryhmiä, sekä Raatin stadionilla järjestettäviä yleisurheiluryhmiä.

Kesän 2023 harrasteryhmät 4-6 vuotiaille:

Raatin stadion maanantai klo 18-18:45

Ritaharju maanantai klo 18-18:45

Lintulampi tiistai klo 17-17:45

Kaakkuri keskiviikko klo 18.18:45

Jäälin Laivakangas keskiviikko klo 17-17:45

Pateniemi torstai klo 17-17:45

Hiukkavaara torstai klo 18-18:45

Hintta perjantai klo 17-17:45

Ryhmistä saat lisätietoja aukaisemalla ilmoittautumissivun alempana!

 

Yleisurheiluryhmissä kehitetään liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Harjoitukset toteutetaan leikin ja ilon kautta. Suunnitelluissa harjoituksissa tärkeää on myös lasten keskinäisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetteleminen.

Yleisurheiluryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun haluavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajiharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Jos perheestäsi löytyy nuorempia urheilijoiden alkuja tai muuten kiinnostusta oman vanhemman kanssa liikkumiseen, tutustuthan myös perheliikuntaan: https://oulunpyrinto.fi/lajit/yleisurheilu/harrasteyleisurheilu-loyda-harrastus/perheliikunta/

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

Alueelliset HIPPO yleisurheiluryhmät

Hippo yleisurheiluryhmät tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen yleisurheilun lähelle kotia. Yhteistyössä OP Oulun kanssa 4-12 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo yleisurheiluryhmissä liikutetaan peräti seitsemällä eri alueella. Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja. Op omistaja-asiakkaille etuhinta ilmoittautuessa huhtikuun loppuun mennessä!

 

Raatin stadionin ryhmät

Raatin stadionin harrasteryhmät pääsevät liikkumaan stadion -olosuhteissa!