Skip to main content

YLEISURHEILU 4-6 VUOTIAAT

Yleisurheilusta kiinnostuneille 4-6 vuotiaille Oulun Pyrinnöllä on tarjonnassaan alueellisesti järjestettäviä Hippo -yleisurheiluryhmiä, sekä Raatin stadionilla järjestettäviä yleisurheiluryhmiä.

Yleisurheiluryhmissä kehitetään liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Harjoitukset toteutetaan leikin ja ilon kautta. Suunnitelluissa harjoituksissa tärkeää on myös lasten keskinäisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetteleminen.

Yleisurheiluryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun haluavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajiharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Jos perheestäsi löytyy nuorempia urheilijoiden alkuja tai muuten kiinnostusta oman vanhemman kanssa liikkumiseen, tutustuthan myös perheliikuntaan: https://oulunpyrinto.fi/lajit/perheliikunta/

 

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

 

Yleisurheilun talvi & kevät

Talven ja kevään 2024 ajan 4-6 vuotiaat pääsevät yleisurheilemaan liikuntasaliin!

Perjantai klo 18-18:45 Hintan koulu

 

 

Ryhmistä saat lisätietoja aukaisemalla ilmoittautumissivun alempana!

Alueelliset HIPPO yleisurheiluryhmät

Hippo yleisurheiluryhmät tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen lähelle kotia. 4-12 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo yleisurheiluryhmissä liikutetaan peräti seitsemällä eri alueella. Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja.

 

 

Raatin stadionin ryhmät

Raatin stadionin harrasteryhmät pääsevät liikkumaan stadion -olosuhteissa!

 

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN