Skip to main content

REKRY

Onko intohimosi urheilu?  

Oulun Pyrintö on v 1904 perustettu kilpaurheiluseura, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä aloittelevasta liikkujasta huippu-urheilijaksi yleisurheilussa, painissa, painonnostossa ja voimistelussa. Laadukkaasta lasten liikunnasta kansainvälisen tason huippu-urheiluun. Strategiamme 2021-2024 painopisteet ovat valmentaminen, työnantajakuva ja osaamisen kehittäminen. Meillä työskentelee 12 koko- tai osa-aikaista työntekijää seuratyöntekijöinä ja ammattivalmentajina sekä noin 50 tuntityöntekijää ohjaajina ja valmentajina. Tule mukaan huippuseuraan!

VALMENTAJAN POLULLE

Yksilöllinen valmentaminen on menestyksen perusta

Valmennusosaaminen on keskeinen tekijä sekä seuran että urheilijoiden menestyksessä. Meillä on yli sadan vuoden kokemus urheiluvalmennuksesta ja käytössämme on uusimmat metodit. Haluamme toimia kannustavasti, positiivisesti ja kunkin liikkujan yksilöllisistä vahvuuksista lähtien. Meillä urheilija on keskiössä. Osallistavassa valmennuskulttuurissamme urheilija on aktiivinen toimija. Valmentajiemme keskeinen tehtävä on tunnistaa kunkin urheilijan vahvuudet ja vastata niihin. Tavoitteenamme on tarjota valmennusta, jossa on iloinen ja innostava ilmapiiri ja loistava kasvualusta kehitykselle ja uuden oppimiselle. Kehitämme valmennusosaamistamme jatkuvasti – tarkastelemme toimintatapojamme ja valintojamme tasaisin väliajoin.

Lasten valmennuksillamme on laatulupaus

Otamme aina huomioon kunkin lapsen kiinnostuksen kohteet ja kuuntelemme heidän omia ajatuksiaan. Urheilemisen pitää olla hauskaa ja innostavaa. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä on helpompi oppia uusia asioita. Annamme mahdollisuuden monipuoliseen oppimiseen yli lajirajojen. Haluamme olla mukana rakentamassa positiivisia liikuntakokemuksia, jotka vahvistavat itsetuntoa, minäpystyvyyden tunnetta ja hyvää fiilistä.

Tule meille kehittymään valmentajan polulla!

Etsimme ohjaajia ja valmentajia kaikkiin lajeihimme eri tasoille: harraste, harrastekilpa, kilpa- ja huippu-urheilu. Tarjoamme hyville tyypeille mahdollisuuden tuntityöntekijäksi, osa-aikatyöhön tai päätoimiseksi valmentajaksi.

AVOIMET TYÖPAIKAT

KESÄTYÖ 2024

 

Hei sinä 15–17-vuotias nuori!

Oletko haaveillut urheiluseurassa työskentelystä? Haluaisitko yhdistää rakkaan lajisi ja valmentamisen? Ehkä sinun juttusi voisi olla urheilutapahtumissa työskentely?

Oulun Pyrintö etsii kesälle 2024 nuoria kesätyösetelillä erilaisiin tehtäviin!

Kokonaistyöaika on 60 tuntia. Työtehtäviin tullaan perehdyttämään.

Palkkaus: 8,20€/h, 492€/60h

Haku on auki 29.2.2024 saakka. 

Hakemaan pääset TÄSTÄ!

Tapahtumatyöntekijä:

Järjestämme kesän aikana kaksi isoa urheilutapahtumaviikonloppua: SAUL Yleisurheilun SM-kilpailut 4.-8.7.2024 ja Motonet GP -osakilpailu sekä Tour de Hammer 16.-18.8.2024. Tapahtumatyöntekijänä pääset kurkistamaan kulissien taakse, kuinka kilpailuja ja tapahtumia järjestetään! Urheilutapahtumissa on monipuolisia tehtäviä, joten jokaiselle löytyy varmasti oman kiinnostuksen mukainen rooli kisayhteisöstä.

Tapahtumatyöntekijän työaika on pääosin yllä mainittuina ajankohtina.

Valmentajaharjoittelija:

Valmentajaharjoittelijana pääset työskentelemään valitsemasi lajin pariin!

Tehtäviin kuuluu muun muassa harjoituksien pitäminen yhdessä ryhmän vastuuvalmentajan kanssa. Pääset kehittämään vuorovaikutustaitoja, sekä ohjaamaan ryhmiä.

 

AVOIN HAKU

 

Mikäli sopivaa työpaikkaa ei ole avoinna juuri nyt, voit hakea meille ohjaajaksi tai valmentajaksi avoimen hakemuksen kautta.