Skip to main content

YLEISURHEILU 7-12 VUOTIAAT

Yleisurheilusta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille Oulun Pyrinnöllä on tarjonnassaan alueellisesti järjestettäviä Hippo -yleisurheiluryhmiä, sekä Raatin stadionilla järjestettäviä yleisurheiluryhmiä. Lajiryhmissä, kuten heittoryhmä, pääsee harjoittelemaan tietyn lajiryhmän vaatimia ominaisuuksia ja tekniikoita. Talvisin yleisurheiluryhmät urheilevat Ouluhallin kuplahallissa.

Yleisurheiluryhmissä kehitetään liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Suunnitelluissa harjoituksissa tärkeää on myös lasten keskinäisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetteleminen. Meille on tärkeää että treeneissä on hauskaa ja tulee hiki!

Yleisurheiluryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun haluavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajiharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

 

Yleisurheilun talvi & kevät

Ryhmät harjoittelevat Ouluhallissa. Kevään lämmettyä harjoituspaikkana Raatin stadion.

Tiistai: 17:00-18:00 (7-9v.), 18:00-19:00 (10-12v.)

 

 

Ryhmistä saat lisätietoja aukaisemalla ilmoittautumissivun alempana!

 

Ouluhallin ja Raatin stadionin yleisurheiluryhmät

 

Lajiryhmät 7-17 -vuotiaille

Yleisurheilun lajiryhmissä keskitytään yhden lajiryhmän harjoitteluun. Lajitekniikan lisäksi tehdään lajiryhmän ominaisuusharjoittelua. Lajiryhmiä on tarjolla: pika- ja aitajuoksu, kestävyysjuoksu, hypyt (pituus, kolmiloikka, korkeus, seiväs) ja heitot (kuula, keihäs, kiekko, moukari). Ryhmiin ilmoittautuminen tehdään 2015-2010 -syntyneisiin tai 2009-2005 syntyneisiin. Kaikenikäiset lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan samaan aikaan, mutta osallistujia jaetaan pienryhmiin tarvittaessa.

Avoimet lajiryhmät https://oulunpyrinto.fi/lajit/yleisurheilu/lajiryhmat/

 

Alueelliset HIPPO yleisurheiluryhmät

Hippo yleisurheiluryhmät tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen yleisurheilun lähelle kotia. 4-12 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo yleisurheiluryhmissä liikutetaan peräti seitsemällä eri alueella. Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja.

 

 

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN