Skip to main content

YLEISURHEILU 7-12 VUOTIAAT

Yleisurheilusta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille Oulun Pyrinnöllä on tarjonnassaan alueellisesti järjestettäviä HIPPO Yleisurheiluryhmiä, sekä Raatin stadionilla järjestettäviä yleisurheiluryhmiä. Lajiryhmissä, kuten heittoryhmä, pääsee harjoittelemaan tietyn lajiryhmän vaatimia ominaisuuksia ja tekniikoita. Talvisin yleisurheiluryhmät urheilevat Ouluhallin kuplahallissa.

Yleisurheiluryhmissä kehitetään liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Suunnitelluissa harjoituksissa tärkeää on myös lasten keskinäisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetteleminen. Meille on tärkeää että treeneissä on hauskaa ja tulee hiki!

Meidän yleisurheiluryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun haluavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajiharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

 

Yleisurheilukesä 2024

Kesän 2024 ryhmien kurssiohjelmiin sisältyy seurakisat Raatin stadionilla, missä kaikki palkitaan! Lisätiedot kurssikuvauksessa.

 

           Tiistai Lintulampi: 2016-2017 syntyneet 17:30-18:30

Raatti: 2015-2017 syntyneet 17:30-18:30. 2012-2014 syntyneet 18:30-19:30

 

Yhteistyössä Pohjolan osuuspankin kanssa tarjoamme 8-13 -vuotiaiden päivätreenit maanantaista torstaihin ajalla 3.6.-1.8. vain jäsenmaksun (25€) ja lisenssin (29€) hinnalla.

 

Ryhmistä saat lisätietoja aukaisemalla ilmoittautumissivun alempana!

Ouluhallin ja Raatin stadionin yleisurheiluryhmät

Alueelliset HIPPO Yleisurheiluryhmät

Alueelliset yleisurheiluryhmät tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen lähelle kotia. 4-12 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa ryhmissä liikutetaan peräti viidellä eri alueella. Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja.

Lajiryhmät 7-17 -vuotiaille

Yleisurheilun lajiryhmissä keskitytään yhden lajiryhmän harjoitteluun. Lajitekniikan lisäksi tehdään lajiryhmän ominaisuusharjoittelua. Lajiryhmiä on tarjolla: pika- ja aitajuoksu, kestävyysjuoksu, hypyt (pituus, kolmiloikka, korkeus, seiväs) ja heitot (kuula, keihäs, kiekko, moukari). Kaikenikäiset lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan samaan aikaan, mutta osallistujia jaetaan pienryhmiin tarvittaessa.

Avoimet lajiryhmät https://oulunpyrinto.fi/lajit/yleisurheilu/lajiryhmat/

 

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN