Skip to main content

YLEISURHEILU 7-12 VUOTIAAT

Yleisurheilusta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille Oulun Pyrinnöllä on tarjonnassaan alueellisesti järjestettäviä OP Oulu Hippo yleisurheiluryhmiä, sekä Raatin stadionilla järjestettäviä yleisurheiluryhmiä.

Yleisurheiluryhmissä kehitetään liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Suunnitelluissa harjoituksissa tärkeää on myös lasten keskinäisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen opetteleminen. Meille on tärkeää että treeneissä on hauskaa ja tulee hiki!

Yleisurheiluryhmiin pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun haluavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajiharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa.

Jos perheestäsi löytyy nuorempia urheilijoiden alkuja tai muuten kiinnostusta oman vanhemman kanssa liikkumiseen, tutustuthan myös perheliikuntaan: https://oulunpyrinto.fi/lajit/yleisurheilu/harrasteyleisurheilu-loyda-harrastus/perheliikunta/

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

 

Alueelliset HIPPO yleisurheiluryhmät

Hippo yleisurheiluryhmät tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen yleisurheilun lähelle kotia. Yhteistyössä OP Oulun kanssa 4-13 -vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo yleisurheiluryhmissä liikutetaan peräti kymmenellä eri alueella. Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja.

Ouluhallin yleisurheiluryhmät

 

Lajiryhmät 7-17 -vuotiaille

Yleisurheilun lajiryhmissä keskitytään yhden lajiryhmän harjoitteluun. Lajitekniikan lisäksi tehdään lajiryhmän ominaisuusharjoittelua. Lajiryhmiä on tarjolla: pika- ja aitajuoksu, kestävyysjuoksu, hypyt (pituus, kolmiloikka, korkeus, seiväs) ja heitot (kuula, keihäs, kiekko, moukari). Ryhmiin ilmoittautuminen tehdään 2015-2010 -syntyneisiin tai 2009-2005 syntyneisiin. Kaikenikäiset lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan samaan aikaan, mutta osallistujia jaetaan pienryhmiin tarvittaessa.