Skip to main content

Sinut on tehty liikkumaan – me liikutamme.

Urheilu on meille tapa elää. Oulun Pyrinnön perinteikkään brändin ydin on juurevassa, pitkäjänteisessä tekemisessä. Meidän intohimomme on urheilu. Haluamme kehittyä ja auttaa toisiamme kehittymään. Kunnioitamme toisiamme ja toistemme osaamista. Urheilulliseen elämäntapaan kuuluvat vahvasti määrätietoisuus, tavoitteellisuus ja kyky sietää pettymyksiä. Urheilullinen elämäntapa edellyttää levon, treenin ja ravitsemuksen tasapainoa. Tiedämme, että asenne ratkaisee aina. Niin kuin Pyrinnön alkuhistorian aikana kirjoitetussa kymmenessä käskyssä todettiin: Elä milloinkaan kesken toimiasi ala äksyillä ja sanoa ”minä en rupea!” jos kaikki ei menekään niin kuin sinä tahdot.

Me uskomme, että määrätietoisella harjoittelulla syntyy huipputuloksia. Haluamme tarjota mahdollisuuden urheiluun varallisuudesta, taustoista tai muista rajoituksista riippumatta. Oulun Pyrintö on lapselle ja nuorelle turvallinen kasvualusta pettymyksien kohtaamiseen. Kun vastaan tulee pettymyksiä tai häviöitä, me kestämme ne yhdessä.

Ja kun urheilu asettuu tärkeäksi osaksi elämää, voitontahto, henkinen kantti, sinnikäs asenne ja halu voittaa itsensä kasvavat tavaksi olla ja elää. Tavoitteellisen treenaamisen kulmakiviä ovat systemaattinen suunnitelmallisuus ja ajankäytön hallinta. Urheilullisessa elämäntavassa kaikki elämän valinnat tukevat harjoittelua ja kehittymistä. Oulun Pyrinnössä koet liikunnan ja urheilun huippuhetket kaiken ikäisenä liikunnan harrastajana ja urheilijana, valmentajana, tukijoukoissa ja yleisössä.

Tule mukaan!

Urheilullinen elämäntapa

Olemme koonneet tähän hyödyllisiä sivustoja urheilullisen elämäntavan tueksi.

Terve urheilija – Terve urheilija menestyy

Tutkittua tietoa valmennuksen tueksi

Mielen hyvinvointitaidot urheiluvalmennuksessa

Nuori mieli urheilussa -toimintatapoja käyttäen valmentaja voi edistää nuorten mielen hyvinvointia urheiluympäristöissä.

Mediakasvatus

Mediataidot hyvinvoinnin tukena