Skip to main content

YLEISURHEILU

Yleisurheilu on ylivoimainen ykköslaji ja kehittävä kakkoslaji. Yleisurheilu on kattava kokonaisuus juoksu- ja kävelylajeja, heitto- ja hyppylajeja sekä näistä lajeista koostuvia moniotteluita. Juoksussa on tarjontaa räjähtävästä pikajuoksusta aina este- ja viestijuoksuun saakka. Heittolajeissa pääsee heittämään niin kuulaa, kiekkoa, moukaria kuin keihästäkin. Hyppylajeissa voidaan hypätä korkeutta, pituutta, seiväshyppyä sekä kolmiloikkaa. Y

YLEISURHEILU OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnössä yleisurheilija voi edetä aina kansainväliselle huipulle saakka. Yleisurheilua voi harrastaa hyvin monin eri tavoin. Harrasteryhmiä on eri ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Mukaan pääsee yleisurheiluryhmiin tai lajiryhmiin. Kilpaurheiluun pääsee mukaan yli 7-vuotiaana kilpa-harrasteryhmiin tai kilpavalmennusryhmiin ja henkilökohtaiseen valmennukseen yksilövalmennuksen tiimeihin yleensä 13-18 -vuotiaana. Myös omatoiminen harrastaminen ja kilpaileminen on mahdollista. Yleisurheilun voi aloittaa myös aikuisena ja kilpaurheiluun ei ole ikärajaa. Mahdollistamme myös parayleisurheilun harrastamisen harrasteryhmässä tai henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Kesällä 2024 tarjoamme yhteistyössä Pohjolan osuuspankin kanssa 8-13 -vuotiaille päivätreenit jopa neljä kertaa viikossa vain jäsenmaksun (25€) ja lisenssin (29€) hinnalla.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

MUKAAN TOIMINTAAN

Kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus

Kilpa-harrasteryhmät

Yleisurheilun harrasteryhmät

Omatoiminen harjoittelu ja kilpaileminen

Mikäli harjoittelet Pyrinnön valmennusryhmien ja tiimien ulkopuolella, etkä tarvitse yleisurheilujaoston palveluita? Haluat edustaa Oulun Pyrintöä kilpailuissa? Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan kilpailemaan ja toimitsijatehtäviin.

Liity Oulun Pyrinnön jäseneksi ja hanki yleisurheilulisenssi, joka on kilpailulupa virallisiin kisoihin. Valmentajamme auttavat tarvittaessa myös muita kuin omia urheilijoitaan kilpailutapahtumissa ja voivat pyytää lisenssiurheilijoita mukaan myös viesteihin. Kilpailut järjestetään vapaaehtoisvoimin ja Pyrintöläiset osallistuvat omiin kilpailuihimme veloituksetta. Lisenssiurheilijat tai lisenssiurheilijoiden huoltajat mahdollistavat kilpailujen järjestämisen olemalla mukana kisatoimitsijatehtävissä tai vaihtoehtoisesti maksavat 250€/vuosi toimitsijamaksun.

Aikuisurheilu

Oulun Pyrinnön yleisurheilu on Tähtiseura

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

YHTEYSTIEDOT

p. +358 (0)44 781 2800
info(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN