Skip to main content

YLEISURHEILU

Yleisurheilu on kattava kokonaisuus juoksu- ja kävelylajeja, heitto- ja hyppylajeja sekä näistä lajeista koostuvia moniotteluita. Juoksussa on tarjontaa räjähtävästä pikajuoksusta aina este- ja viestijuoksuun saakka. Heittolajeissa pääsee heittämään niin kuulaa, kiekkoa, moukaria kuin keihästäkin. Hyppylajeissa voidaan hypätä korkeutta, pituutta, seiväshyppyä sekä kolmiloikkaa.

YLEISURHEILU OULUN PYRINNÖSSÄ

Oulun Pyrinnössä yleisurheilija voi edetä aina kansainväliselle huipulle saakka. Yleisurheilua voi harrastaa hyvin monin eri tavoin.

Harrasteryhmiä on eri ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Mukaan pääsee yleisurheiluryhmiin tai lajiryhmiin.

Kilpaurheiluun pääsee mukaan yli 7-vuotiaana valmennusryhmiin ja henkilökohtaiseen valmennukseen yksilövalmennuksen tiimeihin yleensä 13-18 -vuotiaana. Myös omatoiminen harrastaminen ja kilpaileminen on mahdollista.

Yleisurheilun voi aloittaa myös aikuisena ja kilpaurheiluun ei ole ikärajaa. Mahdollistamme myös parayleisurheilun harrastamisen harrasteryhmässä tai henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille JA liittymällä jäseneksi.

MUKAAN TOIMINTAAN

Kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus

Yleisurheilun harrasteryhmät

Oulun Pyrinnön yleisurheilu on Tähtiseura

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

HALUATKO EDUSTAA OULUN PYRINTÖÄ KILPAILUISSA?

 

Mikäli harjoittelet Pyrinnön valmennusryhmien ja tiimien ulkopuolella, etkä tarvitse yleisurheilujaoston palveluita? Haluat edustaa Oulun Pyrintöä kilpailuissa? Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan kilpailemaan ja toimitsijatehtäviin.

Liity Oulun Pyrinnön jäseneksi ja hanki yleisurheilulisenssi, joka on kilpailulupa virallisiin kisoihin. Valmentajamme auttavat tarvittaessa myös muita kuin omia urheilijoitaan kilpailutapahtumissa ja voivat pyytää lisenssiurheilijoita mukaan myös viesteihin. Kilpailut järjestetään vapaaehtoisvoimin ja Pyrintöläiset osallistuvat omiin kilpailuihimme veloituksetta. Lisenssiurheilijat tai lisenssiurheilijoiden huoltajat mahdollistavat kilpailujen järjestämisen olemalla mukana kisatoimitsijatehtävissä tai vaihtoehtoisesti maksavat 250€/vuosi toimitsijamaksun.

Lisenssin hankinta:https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

YHTEYSTIEDOT

p. +358 (0)44 781 2809
yleisurheilu(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN