Skip to main content

LASTEN KILPA-HARRASTERYHMÄ 7-12v

Painin kilpaharrasteryhmä antaa suuntaa tavoitteellisemmalle painiharrastukselle ja kisoihin valmistautumiseen. Ryhmä on siirtymä painikoulussa innostuneille painijoille, joiden taidot, kiinnostus ja halu painimiseen riittää suurempaan lajiharjoittelumäärään. Kilpaileminen ryhmän painijoilla ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan.

Harjoitusajat

Kesäkaudella treenataan kevennetysti

Maanantai lajiharjoittelu 2h

Tiistai oheisharjoittelu yleisurheilu 1h

Tavoitteet

-Aktiivisen painiharrastuksen ilo ja painimiseen syntyneen kipinän jatkaminen
-Peruskehonhallinnan syventäminen ja painitekniikoiden tarkempi opettelu
-Urheilulliseen elämäntapaan kasvaminen
-Kilpailemiseen opetteleminen
-Omien vahvuuksien tunnistaminen ja itsetunnon vahvistaminen

Harjoitusmäärä 

Ryhmän painijat harjoittelevat ohjatusti 2-3 kertaa viikossa, yhteensä 3-5 tuntia. Tämän lisäksi omatoimisen liikunnan määrä tulee olla huomattava. Suositusten mukaisesti lapsella ja nuorella tulisi olla n. 20h/viikossa eri tehoista liikuntaa, mikä koostuu esim. koulumatkoista, pihapeleistä ja harrastuksista urheiluseurassa ja sen ulkopuolella.

Mikäli teillä on kiinnostusta ryhmään, mutta aikataulujen kanssa päällekkäisyyksiä, olkaa yhteydessä valmentajaan sopivan ratkaisun löytämiseksi!

Meiltä on mahdollista ostaa myös lisäharjoituksia muiden lajien puolelta. 1 lisäharjoitus/vko = 20€/kk

Valmentaja

Joni Pitkänen

jonialeksi03@gmail.com

044 308 6005

Kilpaileminen

Kilpa-harrasteryhmät kilpailevat pääasiassa Oulussa tai Oulun lähialueella. Kilpaileminen ryhmän painijoilla ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan.

Lisenssi ja vakuutus

Ryhmään osallistuvalla painijalla tulee olla vähintään Painiliiton harrastajalisenssi. Urheilijat eivät ole seuran kautta vakuutettuja. Kannattaa siis tarkistaa, kattaako oma tapaturmavakuutus urheiluseurassa harrastamisen ja kamppailulajeihin liittyvät tapaturmat. Tarvittaessa lisenssin oston yhteydessä pystyy ostamaan Sporttiturva-vakuutuksen.

Lisenssit: https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2023/

Kustannukset

Kaksi treeniä viikossa = 82,50€/kk

Kolme treeniä viikossa = 105€/kk.

Oulun Pyrinnön jäsenmaksu 25€/vuosi.

Painiliiton lisenssi: https://www.painiliitto.fi/painilisenssit-2023/

Ilmoittautuminen, maksu ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen ryhmään on voimassa toistaiseksi. Kuukausimaksut laskutetaan kuukauden alussa, joten lopetusilmoitukset tulee tehdä edellisen kuukauden loppuun mennessä.

Kausi-/kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu. Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa kaksi kertaa, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtyä ilmoittautuminen myClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajalleen tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kausi-/kurssimaksun vähennettynä 20€ (kokeilukerta ja toimistokulut). Jos osallistuminen perutaan ennen harrastuksen alkua ja kokeilukertoja hyvitämme kausi- / kurssimaksun vähennettynä 10€ (käsittely- ja toimistokulut.) Maksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse

ILMOITTAUDU MUKAAN

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

p. +358 (0)44 781 2809
yleisurheilu(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN