Skip to main content

HARRASTEYLEISURHEILU

Oulun Pyrinnön Yleisurheilun harrastetoiminnassa on ryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Yleisurheiluryhmät ovat juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa.

Yleisurheiluryhmään pääsevät mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua.

Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajitaitoharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua. Yleisurheiluryhmien lisäksi harrasteryhmiä on myös lajiryhmäkohtaisesti. Erityistä tukea tarvitsevat voivat tulla mukaan ryhmiin huoltajansa arvion mukaan itsenäisesti tai avustajan kanssa. Parayleisurheiluryhmiä on lapsille ja nuorille.

INNOSTU YLEISURHEILUSTA - kokeilukerrat 

Järjestämme uusille kiinnostuneille harrastajille maksuttomia kokeilukertoja.

Perheliikunta

Oulun Pyrinnön perheliikunta on 2-6 -vuotiaille lapsille suunnattua toimintaa, johon lapsi osallistuu oman aikuisen kanssa. Osallistua voivat myös yli 6 -vuotiaat mikäli haluavat harrastaa oman aikuisen kanssa yhdessä.

Yleisurheilu 4-6 vuotiaat

Yleisurheiluryhmät 4-6 -vuotiaille ovat startti omaan monipuoliseen liikuntaharrastukseen ja yleisurheilun innostavaan maailmaan.

 

Yleisurheilu 7-12 vuotiaat

7-12 -vuotiaiden ryhmä on perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa.

Yleisurheilu 13-17 vuotiaat

13-17 -vuotiaiden ryhmä on perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa.

Yleisurheilu aikuiset

Aikuisten yleisurheilukoulu on starttikurssi yleisurheiluun. Harjoituksissa opetellaan yleisurheilulajien perusteita ja kehitetään monipuolisten harjoitteiden kautta liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Aikuisten yleisurheilukouluun voit tulla mukaan matalalla kynnyksellä, myös ilman lajitaustaa. Mukaan pääsee 18-vuotta täyttäneet, yläikärajaa ei ole.

Parayleisurheilu

Parayleisurheiluryhmät ovat perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa vamman sallimissa rajoissa. Harjoitteet tukevat nuoren urheilijan kokonaisvaltaista kehittymistä ja toimintakykyä niin harjoittelun osalta kuin arjessa. Ryhmän kautta saa myös hyvää vertaistukea arjen asioihin. Pyörätuolilla liikkuville tavoitteena on luoda vahvat perustaidot erityisesti oman tuolin hallitsemiseen ja sen kanssa monipuoliseen liikkumiseen.

Lajiryhmät

Kiinnostaako lajiperusteinen harrastaminen? Pyrinnössä kokoontuu lajiryhmiin erikoistuneita ryhmiä: pika- ja aitajuoksu, hyppyryhmä, heittoryhmä, kestävyysjuoksuryhmä  ja kilpakävely-/kestävyysryhmät. Tule mukaan!

HARRASTAMISEN VAATIMUKSET JA KUSTANNUKSET

SEURAN JÄSENMAKSU 25€/VUOSI

Harrasteryhmien hinnat:

Kausihinnoittelu, ilmoittautuminen kaudeksi kerrallaan (syksy-kevät-kesä)

Hinnat löytyvät myClub ilmoittautumistapahtumista.

KURSSIPAIKAN VARMISTAMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lasku tulee olla maksettu tunnin sisällä tai ilmoittautuminen poistuu.
Harrastaja voi käydä kokeilemassa kerran, jonka jälkeen voi päättää jatkaako ryhmässä. Myös kokeilukerralle tulee olla tehtynä ilmoittautuminen MyClubissa. Peruutukset tulee tehdä viikon (7vrk) sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 20€(kokeilukerta ja toimistokulut). Kurssimaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu lääkärintodistusta vastaan.

Peruutukset tehdään kirjallisesti otsikolla “peruutus” osoitteeseen info@oulunpyrinto.fi. Kaikkiin peruutuksiin vastataan vastausviestillä. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, joka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia,, ilmoitetaan ryhmän perumisesta viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Suosittelemme Suomen Urheiluliiton lisenssin ja vakuutuksen hankkimista.

LIITY JÄSENEKSI

Tule mukaan aktiivisen urheiluseuran toimintaan. Pääset harrastamaan ilmoittautumalla kurssille ja liittymällä jäseneksi.

Yhteystiedot

p. +358 (0)44 781 2800
info(at)oulunpyrinto.fi

TUTUSTU MYÖS MUIHIN LAJEIHIN