Skip to main content

Telinevoimistelun kilpailut 26.-29.5.2022

Neljä kilpailutapahtumaa neljän päivän aikana! Oulun Pyrinnön järjestämä tapahtuma tuo Ouluhalliin satoja telinevoimistelijoita. Nuorimmat kilpailevat osa elämänsä ensimmäistä kertaa ja kokeneimmat taistelevat paikoista arvokisoihin ja maajoukkueeseen.

Voimisteluliiton mestaruuskilpailuissa kilpaillaan naisten telinevoimistelussa sekä henkilökohtaisista mestaruuksista että seuramestaruuksista.

MTV JunnuGym III osakilpailu on luokkajärjestelmään luotu kahdeksasta osakilpailusta koostuva sarja, jossa voimistelijat keräävät pisteitä itselleen ja edustamalleen seuralle.

Stara-tapahtuma on suunnattu alle 12-vuotiaille lapsille. Tapahtuma on tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Staralle ovat tervetulleita ihan kaikki lajista tai harrastustaustasta riippumatta. Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin. Stara-tapahtuman osallistuja tarvitsee Stara-lisenssin.

Naisten telinevoimistelun näyttökilpailu 

  • Universiaadien näyttö 1996-2004 syntyneille
  • PM- ja EM-näyttö 2006 ja aikaisemmin syntyneille
  • EYOF – ja JEM-näyttö 2007-2008 syntyneille
  • JPM- ja Gymnasiaadien näyttö 2007-2009 syntyneille
  • Naisten A- ja B-maajoukkuenäyttö
  • Tyttöjen A- ja B-maajoukkuenäyttö

Tervetuloa valovoimaiseen Ouluun!

Kilpailutiedot

Kilpailuiden lajitiedot ja aikataulun löydät Kisanetin sivuilta.

Tutustu Oulun Pyrinnön seuratoimintaan

Alueella voit tutustua myös seuramme lajiesittelyihin.

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan: (linkki). Välinemyyntipisteestä voit tehdä hankintoja omiin urheiluharrastuksiisi.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!

Kisanälkä

Kisaväkeä ruokkii Nallikari Oy:n kahvio Ouluhallin tiloissa. Sieltä löydät niin makeat kuin suolaiset herkut.

Ponnarit

Lapsille voi päivä tuntua pitkältä, jos se pitää viettää katsomossa käsien heiluttamiseen tyytyen. Monissa tapahtumissa on lapsiparkki, meillä on Ponnarit! Toiminnallinen, liikkumiseen kannustava Ponnarit -piste tarjoaa lapsille ja koko perheelle liikunnan riemuja.

Lähiympäristöstä löytyy kivoja reittejä myös aikuisten omille juoksuretkille, jos ei malta koko päivää katsomossa istua.

Liput

Liput tapahtumaan kannattaa hankkia ennakkoon verkkokaupastamme

Tapahtuman tuotot käytetään seuratoimintaamme. Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan edistämme kaiken ikäisten mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Sijainti

Kilpailujen areenana toimii legendaarinen

Ouluhalli, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Ouluhallintie 20, 90130 Oulu