Skip to main content

Millaisella äänensävyllä Pyrintö puhuu?

Brändikirjassamme on määritelty miten viestimme ja millaisella äänensävyllä puhumme. Mediakasvatus on osa kokonaisvaltaista urheilullista elämäntapaa.

ETÄINEN ……………….. LÄHEINEN

ME ………………………….. PASSIIVI

VIRALLINEN ………… RENTO

OPETTAVA …………… INNOSTAVA

KANNUSTAVA …… KOMENTAVA

REIPAS …………………. VETELÄ

NUOREKAS ………… ARVOKAS

Haluamme kuulostaa yhtenäiseltä ja läheiseltä seuralta, ja helposti lähestyttäviltä ihmisiltä. Puhumme me-muodossa. Haluamme, että voit tunnet kuuluvasi meihin, tai koet halua kuulua meihin, jos vasta tutustut seuraamme. Meille olet tervetullut, juuri sellaisena kuin olet. Haluamme, että saat meistä sellaisen vaikutelman, kuin mitä oikeastikin olemme. Olemme rentoja, innostavia, kannustavia, nuorekkaita ja reippaita. Emme sellaisia teennäisen reippaita, vaan sellaisia kuin paljon luonnossa liikkuvat ihmiset ovat. Luonnostaan täynnä positiivista energiaa.

Huomioimme viestinnässä aina kohderyhmämme. Virallisemmissa yhteyksissä hallitsemme hyvän ja asiallisen ilmaisun. Kotisivuillamme ja sisäisessä tiedottamisessa voimme puhua rennommin, mutta siltikin aina kohteliaasti ja kunnioittavasti, vastaanottajaa arvostaen. Haluamme, että koet, että juuri sinulle on meillä jotain mielenkiintoista: urheilumahdollisuuksia, vapaaehtoistöitä, valmentajan työtä, sponsorin roolia tai muita sinulle sopivia pestejä. Tai kiinnostavia lajeja seurattavaksi ja tunteita koettavaksi.

Jos tiedotamme perheitä, suunnittelemme tarvittaessa tiedotteisiin omat osionsa vanhemmille, omat osionsa lapsille. Tiesitkö muuten, että urheilijoistamme noin 80% on alle 18-vuotiaita?

Mediataidot hyvinvoinnin tukena

Digiturvataidot

Materiaaleja ja lisätietoja mediakasvatus.fi

 

 

Reilun somen säännöt

– 12 ohjetta jokaiselle sosiaalisen median käyttäjälle