Skip to main content

Kilpailukutsu Oulun Pyrinnön painonnostokilpailuihin lauantai 27.5.2023

 

Tervetuloa Oulun Pyrinnön järjestämiin piirikunnallisiin ja jäsentenvälisiin painonnostokilpailuihin.  Kilpailupäivä on lauantaina 27.5.2023. Itse kilpailu alkaa kello 11.00 ja punnitus järjestetään kello 9.00 – 10.00. Kilpailupaikkana toimii Kasarmin painonnostosali. Upseerinkatu 4, 90130 Oulu. Jäsentenvälinen kilpailu on Oulun Pyrinnön lisenssittömille nostajille. Piirikunnalliseen kilpailuun ovat tervetulleita Suomen Painonnostoliiton kilpailemaan oikeuttavan lisenssin omaavat nostajat, myös muista seuroista, kuin Oulun Pyrinnöstä.

Molemmat kilpailut ovat Oulun Pyrinnön nostajille maksuttomia ja muiden seurojen nostajille piirikunnallisen kilpailun osallistumismaksu on 22,00 euroa.

Piirikunnalliseen kilpailuun ilmoittaudutaan Suomisportissa. Maksun ohituskoodi Oulun Pyrinnön jäsenille: OULU23

Jäsentenväliseen kilpailuun osallistuvat ilmoittautuvat myClub tapahtumaan.

Ilmoittautuminen päättyy 21.5.2023

Huomioitavaa. Kaikilla osallistujilla tulee olla vakuutus, joka kattaa painonnostokilpailut. Tämä koskee molempia kilpailuita sekä jäsentenvälistä että piirikunnallista.

 

Lisätietoja: Mikko Korhonen, painonnostojaoston puheenjohtaja p. 050 326 4627

 

 

 

 

Kasarmin painonnostosali

Kilpailujen suorituspaikana toimii

Kasarmin painonnostosali, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Upseerinkatu 4, 90130 Oulu

Oulun Pyrinnön Tapahtuma

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa pitkin vuotta useissa kisatapahtumissa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!

Seuratoiminta

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa kesän ja syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!