Skip to main content

Voimistelupäivät 2023

Suomen suurin voimistelutapahtuma, joka kokoaa kaikki voimistelun kilpailulajit samaan tapahtumaan kilpailemaan, esiintymään ja kannustamaan. 

Tapahtumien keskuspaikkana toimii Ouluhalli ja Kastellin monitoimitalo. Kaikki tapahtuma- ja kilpailupaikat sekä majoituskoulut ja hotellit sijaitsevat Oulun keskustan ja Ouluhallin välittömässä läheisyydessä kävelymatkan päässä toisistaan.

Voimistelupäivillä on esillä voimistelijan uran koko kaari lasten Stara-tapahtumasta aina uransa jo lopettaneiden Eilispäivän tähtien ja ikämiesten kilpailuun asti.

Kilpailulajit:

  • Akrobatiovoimistelu
  • Joukkuevoimistelu
  • Kilpa-aerobic
  • Lumo-finaali
  • Miesten telinevoimistelu
  • Naisten telinevoimistelu
  • Team Gym
  • Trampoliinivoimistelu

Voimistelupäivillä on kilpailutapahtumien lisäksi paljon oheistoimintaa, kuten kokeilupisteitä, disko, valmentajaseminaari ja tapahtumien keskipisteenä kisatori.

Lisää tietoja tapahtumasta Voimistelupäivät 2023

Ouluhalli

Kilpailujen suorituspaikana toimii

Ouluhalli, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Ouluhallintie 20, 90130 Oulu

Kastellin monitoimitalo

Kilpailujen suorituspaikana toimii

Kastellin monitoimitalo, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu

Oulun Pyrinnön Tapahtuma

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa pitkin vuotta useissa kisatapahtumissa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!

Seuratoiminta

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa kesän ja syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!