Skip to main content

Telinevoimistelun SM-kisat 17. –19.9.2021

Juuri uudistunut, upea Ouluhalli tarjoaa huikeat puitteet historialliselle kisatapahtumalle.

Kuka pärjää permannolla, kuka hallitsee hevosen?

Suomen Voimisteluliiton naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen ja miesten telinevoimistelun lajipäällikkö Kasper Holopainen luottavat Oulun Pyrintöön kisajärjestäjänä.

Nyt ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävät SM-kisat kokoavat 13–15 vuotiaat tytöt, 14–17 vuotiaat pojat, naiset ja miehet kisaamaan telinevoimistelun kirkkaimmista mitaleista.

Kilpailujen suojelija on Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala

Kisakatsomossa on tunnelmaa

Uudistettu Ouluhalli tarjoaa katsojille upeat puitteet urheiluelämysten kokemiseen. Kolmen päivän aikana näet eri kilpailuluokkien kirkkaimmat tähdet. Kisoihin odotetaan noin 150 voimistelijaa junioreista maamme huippu-urheilijoihin saakka.

– Telinevoimistelun SM -kilpailut ovat historialliset Oulussa ja Oulun Pyrinnössä. Ne myönnettiin nyt ensimmäistä kertaa Ouluun ja ovat arvostus pitkäjänteisestä ja menestyksekkäästä työstä telinevoimistelun hyväksi, Oulun Pyrinnön toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo iloitsee.

– Syyskuussa voimisteluväki pääsee iloksemme tutustumaan uusiin, upeisiin olosuhteisiin, kun Suomen kärkivoimistelijat kokoontuvat Ouluun mittelöimään Suomen mestaruuksista. Uskomme Pyrinnön osaavan henkilöstön järjestävän telinevoimistelun ystäville ikimuistoiset kilpailut valovoimaisessa Oulussa.


Livestriimi

Perjantain ja Lauantain livestriimi löytyy SolidSportista. Livestriimilippu 15€

Livetulokset

Livetulokset päivittyvät Live Score - Sport Event Systems

Oulun Pyrinnön laadukas työ huippuvoimistelussa on huomattu laajasti

– Oulun Pyrintö on tehnyt viime vuosien aikana loistavaa työtä huippuvoimistelun eteen huolimatta siitä, että heidän arkiharjoittelun olosuhteet ovat olleet kaukana kilpailijoiden tasosta. On hienoa nähdä, että ammattimaisella ja määrätietoisella valmennuksella voimistelijoiden potentiaali on saatu ulosmitattua, olosuhteista huolimatta. Ada Hautalan ja Akseli Karsikaan menestys kansallisilla ja kansainvälisillä areenoilla on nostanut Oulun takaisin suomalaisten telinevoimistelun kärkikaupunkien joukkoon, Murtonen ja Holopainen sanovat.

Somelähettiläämme raportoivat tapahtumasta reaaliaikaisesti sometileillämme, ja sunnuntaina tapahtumia voi seurata myös KalevaLivestä.

Kisakatsomostakin voi osallistua somejulkaisuiden tekemiseen ja huippuhetkien jakamiseen. Hashtagillä #smtelinevoimistelu2021 voit julkaista omat huippuhetkesi kisatapahtumasta.

Tervetuloa mukaan kisahurmokseen!

Kilpailutiedot

Kilpailuiden lajitiedot ja aikataulun löydät Kisanetin sivuilta.

Ruokailut

Kilpailupaikalla Ouluhallissa on tarjolla kisalounas Kahvila-Ravintolassa klo 10:30 – 17

Seuroille on ohjeet ruokalippujen tilaamisesta etukäteen Kisanetissä.

Majoitus

Original Sokos Hotel Arina on moderni, eläväinen kaupunkihotelli kävelykatu Rotuaarin varrella, kaupungin sydämessä. Monipuolinen ravintolamaailma hotellin välittömässä läheisyydessä täydentävät palvelukokonaisuutta.

Majoitushinta:

95 € / yhden hengen huone / vrk

115 € / kahden hengen huone / vrk

135 € / kahden hengen huone lisävuoteella / vrk ( huoneita rajoitettu määrä)

Hintaan sisältyy aamiainen, iltasaunat ja kuntoiluhuoneen käyttö. Huoneet ovat käytössänne tulopäivänä klo 15:00. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

Kiintiötunnus ja varaukset:

Jokainen joukkue voi itse varata huoneensa suoraan hotellin myyntipalvelustamme soittamalla 08- 3123255 tai laittamalla viestiä sales.oulu@sokoshotels.fi Kiintiötunnus: BTELINEVOIMISTELUN SM-KISAT Sopimushintaisia huoneita on varattavissa 3.9.2021 saakka.

Tutustu Oulun Pyrinnön seuratoimintaan

Alueella voit tutustua myös seuramme lajiesittelyihin.

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan: (linkki). Välinemyyntipisteestä voit tehdä hankintoja omiin urheiluharrastuksiisi.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!

Kisanälkä

Kisaväkeä ruokkii Nallikari Oy:n kahvio Ouluhallin tiloissa. Sieltä löydät niin makeat kuin suolaiset herkut. Oulun Pyrinnön kioski palvelee ulkoteltassa.

Ponnarit

Lapsille voi päivä tuntua pitkältä, jos se pitää viettää katsomossa käsien heiluttamiseen tyytyen. Monissa tapahtumissa on lapsiparkki, meillä on Ponnarit! Toiminnallinen, liikkumiseen kannustava Ponnarit -piste tarjoaa lapsille ja koko perheelle liikunnan riemuja.

Lähiympäristöstä löytyy kivoja reittejä myös aikuisten omille juoksuretkille, jos ei malta koko päivää katsomossa istua.

Liput

Liput tapahtumaan kannattaa hankkia ennakkoon verkkokaupastamme

Tapahtuman tuotot käytetään seuratoimintaamme. Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan edistämme kaiken ikäisten mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Missä?

Kilpailujen areenana toimii legendaarinen

Ouluhalli, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Ouluhallintie 20, 90130 Oulu


Oulun Pyrinnön #Supersyksy 2021

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa tulevana syksynä kolmessa upeassa kisatapahtumassa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Tänä syksynä ei tarvitse tyytyä olympiakisojen seuraamiseen televisiosta, vaan Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!


Valkean kaupungin kisat
22.8.2021
Raatin stadion

SM-viestit
11.–12.9.2021
Raatin stadion

Telinevoimistelun SM-kisat
17. –19.9.2021
Ouluhalli