Skip to main content

SM-viestit 11.–12.9.2021

Edellisen kerran SM-viestihuumaa koettiin Oulussa 29 vuotta sitten, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan jopa 500 joukkueen mittelöintiä. Tapahtuma päättää yleisurheilukauden, joten luvassa on taatusti kaikkensa peliin pistäviä urheilijoita!

Kuka onnistuu

SM-viesteissä kisaluokkia on 15-vuotiaista aikuisiin, naisille ja miehille, matkoja 100 metristä 3000 metriin. Suurin osa kilpailuista juostaan, mutta onpa mukana muutama kävellen kisattava viestikin.

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja.

Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan. Välinemyyntipisteestä voit tehdä hankintoja omiin urheiluharrastuksiisi.

Ohjelmassa on myös lajinäytöksiä ja alueella voit tutustua lajiesittelyihimme.

Koe kisahurmos

Nyt tarvitaan kannustajia katsomoihin, sillä Yle televisioi tapahtuman. Tule mukaan näyttämään, millainen fiilis Oulussa saadaan katsomoon. Koe kisahurmos paikan päällä – kyllä se aina kotisohvan voittaa!

Tässäkin tapahtumassa loistavat kuuluttajamme varmistavat kisatunnelman ja selostavat kisatapahtumia. Kisatapahtumia voit seurata myös sometiliemme välityksellä – somelähettiläämme tekevät koko ajan tapatumista sisältöä someen. Myös kisaväki voi osallistua somejulkaisuiden tekemiseen ja huippuhetkien jakamiseen. Hashtagillä #smviestit jaat omat kokemuksesi kisatapahtumasta.

Live tulokset

Tulospalvelu

Ajankohtaista

SM-viestien suojelija on piispa Jukka Keskitalo

SM-viestit Raatissa 29 vuoden tauon jälkeen – Kangasoja ja Niskala innolla kotikisoihin

Vuosikymmenet pyrintöläisiä viestimuistoja – ”Ylivoimaisesti parhaat muistot ovat viesteistä”

Tulokset

Kilpailutiedot

SM-viestien virallisen aikataulun löydät täältä.

Kokoontumisen aikataulu löytyy täältä

Kilpailutiedot puolestaan löytyvät täältä

Kilpailun säännöt:

Kilpailussa noudatetaan WA:n kansainvälisiä yleisurheilun kilpailusääntöjä ja SUL:n mestaruuskilpailusääntöjä. Mestaruuskilpailusäännöt sisältävät lukuisia tarkentavia sääntökohtia, joihin joukkueiden on tärkeää tutustua.

Tapahtumatiedot

Tapahtuma alueen yleiskartta täältä

Seurojen omille teltoille ja katoksille on varattu erikseen rajattu alue tekonurmelle. Teltat voi pystyttää tekonurmelle käyttäen riittäviä painoja (vesi, hiekka, betoni, metalli) ja varmistetaan telttojen valmistajilta kuinka suuren tuulikuorman ne kestävät ja millaiset painot ne vaativat. Lisäksi teltat tulee pystyttää niin, että poistuminen niistä on helppoa.

Ylen rekat ovat parkkipaikan eteläpäädyssä, joten seurat voivat perjantaina tilapäisesti tulla autoilla parkkipaikalle sen pohjoispäädystä ja toimittaa seuratelttoja tekonurmelle.

HUOM!! Ottakaa omat hakaneulat kisamatkalle mukaan! Kisakansliassa tarjolla rajoitettu määrä hakaneuloja!

HUOM!! Perjantai iltana pidetään Raatinsaaren vieressä Kuusisaaressa opiskelijoille kohdennettu konsertti. Seuratelttoja voi pystyttää perjantaina, mutta vahingonteon riski on olemassa.
Seuratelttoja voi perjantaina tuoda yösäilöön Kisakansliaan, ja pystyttää ne lauantai aamuna. Kisakanslia aukeaa lauantaina klo 07.30

Majoitus

Kilpailuiden majoitus pääyhteistyökumppani on Radisson Blue Hotel, jossa myös kisaruokailut. Oulujoen rannalla, tämän luonnosta ja teknologiasta tunnetun kaupungin sydämessä sijaitseva Radisson Blu Hotel, Oulu tarjoaa tuulahduksen kansainvälisyyttä liike- ja vapaa-ajan matkailijoille. Tämä tyylikkäästi uudistettu hotelli on yhdistelmä ainutlaatuista 70-luvun suunnittelua ja moderneja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ylellisen kohteen sekä matkailijoille että paikallisille. Tervetuloa meille!

Katso majoitustarjoukset: Radisson Blue Hotel täältä.

Majoitustarjoukset myös: Break Sokos Hotel Eden Original täältä.

Sokos Hotel Arina täältä.

Ruokailut

Kisalounas tarjoillaan Radisson Blue Hotel ravintolassa lauantaina ja sunnuntaina. Seurat tilaavat ruokaliput ennakkoon täältä.

Kisamenu

11.9. lauantai klo 12-16 Pestomarinoitua kanaa Paahdettuja kikherneitä ja pikkelöityä punasipulia Maalaisperunasalaattia Punajuurta, rucolaa ja balsamicoa Kaali-porkkanasalaatti Viher-versosalaattia, talon vinaigretteä ja paahdettuja siemeniä

Lihapullia ja pippurikermakastiketta Kasvisvaihtoehtona vegepyöryköitä Perunamuusia Kauden kasviksia

Pieni makea Kahvi/tee

12.9. sunnuntai klo 12-16

Savumuikkuja Pikkelöityjä herkkusieniä Pastasalaattia Paahdettua bataattia ja linssejä Punakaali-hernesalaatti Viher-versosalaattia, talon vinaigretteä ja paahdettuja siemeniä

Curry-kookoskanaa kasvisvaihtoehtona -curry-kookostofua Riisiä Kauden kasviksia

Pieni makea Kahvi/tee

Tutustu Oulun Pyrinnön seuratoimintaan

Ohjelmassa on myös lajinäytöksiä ja alueella voit tutustua lajiesittelyihimme.

Yli sadan vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Edistämme tasa-arvoa, terveyttä ja urheilullisia elämäntapoja. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa syksyn ryhmistä, joihin ehtii vielä mukaan. Välinemyyntipisteestä voit tehdä hankintoja omiin urheiluharrastuksiisi.

Meillä ei ole pakko tyytyä katselijan rooliin, vaan ikään, sukupuoleen tai tasoon katsomatta meiltä löytyy mahdollisuuksia urheiluharrastamiseen. Meille voi tulla myös vapaaehtoistyöhön – siinä, jos missä pääsee kokemaan urheilun huippuhetket läheltä. Tule mukaan, tule!

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

SM-viestien vapaaehtoistehtäviin voit ilmoittautua täältä.

Kisanälkä

Molemmat kisapäivät kuluvat leppoisasti Raatissa, ja viihtymisen varmistavat ja nälkäkiukun estävät herkulliset tarjoilut. Kisaväkeä palvelevat Oulun Pyrinnön Mokkapalabaari ja kioski ja isompaan nälkään maistuu päivän keitto sekä kisamakkarat.

Lähialueelta löytyy kivoja ravintoloita.

Ponnarit

Lapsille voi päivä tuntua pitkältä, jos se pitää viettää katsomossa käsien heiluttamiseen tyytyen. Monissa tapahtumissa on lapsiparkki, meillä on Ponnarit! Toiminnallinen, liikkumiseen kannustava Ponnarit -piste tarjoaa lapsille ja koko perheelle liikunnan riemuja.

Lähiympäristöstä löytyy kivoja reittejä myös aikuisten omille juoksuretkille, jos ei malta koko päivää katsomossa istua.

Liput

Liput tapahtumaan kannattaa hankkia ennakkoon verkkokaupastamme

Tapahtuman tuotot käytetään seuratoimintaamme. Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan edistämme kaiken ikäisten mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Media

Kisojen median akkreditointi tapahtuu info@oulunpyrinto.fi

Toimittajalta tarvitaan seuraavat tiedot: Median nimi, toimittajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tieto onko kyse toimittajasta vai valo- tai videokuvaajasta.

Raatin stadionilla toimittajille on työskentelytilaa katsomossa sekä erillisessä mediatilassa stadionin toisen kerroksen kahvion neuvottelutilassa. Median käytössä on langaton verkko.

Missä?

Kilpailujen areenana toimii legendaarinen

Raatin Stadion, Oulu

Kilpailupaikan navigointiosoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

Yhteystiedot

Heikki Aura, yleisurheilu@oulunpyrinto.fi, p. 044 7812 809

Kilpailunjohtaja: Miia Marjanen, p. 050 3169701

Myynti: Petri Heikkinen, myynti@oulunpyrinto.fi, p. 040 567 2203

Oulun Pyrinnön #Supersyksy 2021

Meillä saa eläytyä, kannustaa, heilua ja kokea tunteita katsomoissa tulevana syksynä kolmessa upeassa kisatapahtumassa.

Olet tervetullut kisakatsomoihin, olitpa kokenut penkkiurheilija tai vasta urheiluelämyksistä kiinnostunut. Tänä syksynä ei tarvitse tyytyä olympiakisojen seuraamiseen televisiosta, vaan Oulussa pääsee paikan päälle kokemaan kisahengen aitona ja väkevänä muun kisayleisön kanssa.

Tule paikan päälle kisakatsomoon kokemaan suuria tunteita ja yhteisöllisyyttä!

Valkean kaupungin kisat
22.8.2021
Raatin stadion

SM-viestit
11.–12.9.2021
Raatin stadion

Telinevoimistelun SM-kisat
17. –19.9.2021
Ouluhalli